Την «έσφαξε με το γάντι»: «Να φάει μπρόκολο ή χόρτα, βοηθάνε στη μνήμη» είπε ενοχλημένος ο πρώην της Κάτιας Ταραμπανκό

Γιώργος Λάγιος: Διαβάστε όσα είπε για την πρώην του, Κάτια Ταραμπανκό

Ο Γιώργος Λάγιος, ο οποίος είναι ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπανκό, θα είναι ένα από τα πρόσωπα της νέας εκπομπής του Αντ1, η οποία θα παρουσιάζεται τα Σαββατοκύριακα με παρουσιάστρια την Ελίνα Παπίλα.

Όταν η νικήτρια του GNTM, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο πρώην της θα εμφανίζεται σε τηλεοπτική εκπομπή, αντέδρασε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποιος; Εντάξει, καλή επιτυχία».

Ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Γιώργο Λάγιο και τον ρώτησε για την αντίδραση του μοντέλου. Εκείνος φανερά ενοχλημένος με την αντίδραση της Ταραμπάνκο, όταν άκουσε το όνομά του, απάντησε: «Λίγο μπρόκολο, λίγα χόρτα βοηθάνε στη μνήμη. Δεν έχουμε επικοινωνία καιρό τώρα, ίσως γι αυτό δεν θυμάται. Έχουν περάσει χρόνια».

Την «έσφαξε με το γάντι»: «Να φάει μπρόκολο ή χόρτα, βοηθάνε στη μνήμη» είπε ενοχλημένος ο πρώην της Κάτιας Ταραμπανκό

Γιώργος Λάγιος: Ο χωρισμός με την Κάτια Ταραμπανκό

Ο χωρισμός τους έγινε γνωστός τον Μάρτιο του 2020, ενώ μέχρι και τα τέλη του 2021, το πρώην ζευγάρι διατηρούσε καλές σχέσεις.

«Κρατάμε επαφές με την Κάτια. Την πήρα και τηλέφωνο να έρθει. Έχουμε καλή σχέση γενικά. Της είπα να έρθει, αλλά είχε κάποιες υποχρεώσεις και δεν μπορούσε. Δεν είμαι άνθρωπος που κόβει γέφυρες και δεν θα ξαναμιλήσει με έναν άνθρωπο. Τον κρατάω ως μέρος της ζωής μου» είχε δηλώσει ο Γιώργος Λάγιος.

Όπως προκύπτει από τις πρόσφατες δηλώσεις τους, ωστόσο, πλέον δεν φαίνεται να έχουν σχέσεις.

Οικονομικές και έξυπνες ιδέες που θα μεταμορφώσουν κυριολεκτικά το σπίτι σας!

Κουρέματα πριν και μετά δείχνουν ότι ένας καλός μπαρμπέρης είναι σαν αριστοτέχνης χειρούργος