Την τελείωσε με 5 λέξεις ο Δασκαλάκης: Αδειάζει την Ρούλα Πισπιρίγκου στη δίκη της μικρής Τζωρτζίνας

Αρχίζει η δίκη με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου, για την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα με τον Μάνο Δασκαλάκη να καταθέτει πρώτος.Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου
Στη δίκη θα βρεθούν ο ένας απέναντι από τον άλλο, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, οι γονείς της 9χρονης Τζωρτζίνας, που ακριβώς πριν έναν χρόνο έσβησε μέσα στο Νοσοκομείο Παίδων από το χέρι της μητέρας της, σύμφωνα με τις δικαστικές Αρχές.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου από το εδώλιο όπου κάθεται για την δολοφονία αλλά και την απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, θα ακούσει σήμερα τον πρώην σύζυγο της, Μάνο Δασκαλάκη, να καταθέτει ως πρώτος μάρτυρας στην δίκη της.

Το ζευγάρι πριν έναν χρόνο εμφανιζόταν ενωμένο απέναντι στην «ασύλληπτη τραγωδία», όπως ανέφεραν ΜΜΕ, «για την οικογένεια από την Πάτρα που έχασε και τα τρία παιδιά της». Σήμερα ωστόσο κανείς τους δεν βρίσκεται στην ίδια θέση.

Ο πατέρας των παιδιών έχει προσφύγει για την λύση του γάμου τους και πλέον δεν βρίσκεται στο πλάι της 34χρονης. Στη δίκη παρίσταται για την Υποστήριξη της Κατηγορίας διεκδικώντας ικανοποίηση για την ηθική βλάβη και την ψυχική οδύνη που υπέστη από τις πράξεις της μέχρι πρότινος συζύγου του, όπως αυτές αναφέρονται στο κατηγορητήριο σε βάρος της.

Η μητέρα συμπληρώνει, σε περίπου δύο μήνες, έναν χρόνο προσωρινής κράτησης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ενώ σε βάρος της εκδόθηκε και δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης για τους θανάτους των μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας. Ένταλμα το οποίο η υπεράσπιση της θεωρεί ότι πρέπει να αρθεί.

Πρώτος μάρτυρας που καταθέτει
Ο 31 ετών Μάνος Δασκαλάκης ανοίγει σήμερα τον κύκλο των μαρτυρικών καταθέσεων στην δίκη της μητέρας των παιδιών του, ζητώντας, όπως έχει πει «Δικαιοσύνη για την Τζωρτζίνα μου». Το μωρό που ο ίδιος έχει πει πως «ένιωσα απίστευτη χαρά και συγκίνηση όταν γεννήθηκε» και πως «εκεί , όταν την είδα στην θερμοκοιτίδα, ερωτεύτηκα για πρώτη φορά… και της είπα “εσένα δεν θα σε αφήσω ποτέ μου”».

Η κατάθεση του, δεν αναμένεται ότι θα γίνει δεκτή χωρίς σφυροκόπημα ερωτήσεων από την πλευρά της κατηγορουμένης η οποία θα επιχειρήσει να αποδομήσει οτιδήποτε πει σε βάρος της.

Μπράβο στο Σέρχιο Αραούχο που αγωνίστηκε Με το «Α» στο περιβραχιόνιο για τον Άλκη Καμπανό

«Πέρασαν 100 μέτρα πάνω από το κεφάλι μου και χάθηκαν»: Συγκλονίζει μάρτυρας της συντριβής του Phantom