Το 2Night Show: Συνάντηση με τον Χρήστο Μαλάκη και τη Μαρία Θωμά στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το «The 2Night Show» είναι ένα από τα πιο δημοφιλή late-night shows στην ελληνική τηλεόραση. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 24:00 και κάθε Τετάρτη στις 23:45, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται διάσημους καλεσμένους στο πλατό της εκπομπής του.

Απόψε, Τρίτη 2 Απριλίου, στις 24:00, ο Γρηγόρης φιλοξενεί τον Χρήστο Μαλάκη, γνωστό από τη σειρά «Ψυχοκόρες», όπου υποδύεται τον σκληρό Ηλία Νάτση. Ο καλεσμένος θα μιλήσει για την καριέρα του και τις επερχόμενες επαγγελματικές προκλήσεις του.

Στο πλατό της εκπομπής θα βρίσκεται επίσης η Μαρία Θωμά, η οποία έχει εντυπωσιάσει το κοινό με το ταλέντο της στο τραγούδι και την υποκριτική. Η Μαρία θα μιλήσει για τη ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα και το Λονδίνο και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Μη χάσετε αυτή τη συναρπαστική εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που κάθε εβδομάδα φιλοξενεί αγαπημένους καλεσμένους και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας!

Μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε το «The 2Night Show» κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 24:00 και κάθε Τετάρτη στις 23:45!

Η συγκλονιστική μαρτυρία της δικηγόρου του Ηλία Μίχου στο TLive: “Κατάρες και απειλές για το παιδί μου και την υγεία μου”

Ανακάλυψη της ακριτικής Γαύδου: Μια Μεγάλη Ιστορία