Το διαμέρισμα του Γιώργου Κιμούλη στη Βούλα: Η πτώχευση και οι δημοπρασίες

Διαβάστε περισσότερα…

Ο Γιώργος Κιμούλης εμπλέκεται σε πτώχευση και πλειστηριασμό ακινήτου. Όπως αποκαλύπτει το newmoney, την Πέμπτη 9 Μαΐου είχε προγραμματιστεί και διενεργήθηκε πλειστηριασμός για ένα διαμέρισμά του στη Βούλα. Το διαμέρισμα αυτό το είχε αποκτήσει μέσω κληρονομιάς από τη μητέρα του.

Στην ανακοίνωση της εκποίησης του ακινήτου με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό αναφέρεται ότι πρόκειται για «οριζόντια ιδιοκτησία (διαμέρισμα), η οποία ανήκει στην πτωχευτική περιουσία του κ. Γεωργίου Κιμούλη». Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο ακίνητο δεν είναι η κατοικία του ηθοποιού.

Η δικηγόρος Αθηνών Νικολέττα Βλασσιώτου επεσπεύδε τη διαδικασία ως Σύνδικος της Πτώχευσης, σύμφωνα με απόφαση του Εφετείου Αθηνών. Το διαμέρισμα που πωλείται ανήκει πλήρως στην πτωχευτική περιουσία του Γιώργου Κιμούλη και βρίσκεται στη Βούλα, στην οδό Παπαρρηγοπούλου 15 (πρώην 9).

Το διαμέρισμα αποτελείται από σαλόνι, γραφείο, κοιτώνα, λουτρό, κουζίνα και εξώστη, με συνολικό εμβαδό 47,59 τ.μ. Το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται έχει έκταση 702,29 τ.μ. και είναι κοντά στην πλατεία Ελευθερίας.

Το διαμέρισμα κληρονομήθηκε από τη μητέρα του Γιώργου Κιμούλη, τη Μαρία Βραχνού, που ήταν αριστοκρατική γυναίκα και νομικός. Η κληρονομιά αποδέχθηκε από τον ηθοποιό τον Μάϊο του 2020.

Περισσότερες λεπτομέρειες παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» την Τρίτη.

Η ανακάλυψη που έκανε τη Μαρίνα Σάττι να τρελαθεί: Το κοριτσάκι που της έφερε ελπίδα

Η Καίτη Γκρέυ γιορτάζει τα 100α γενέθλιά της: Μια ματιά στη ζωή της