«Το καντηλάκι μας αναμμένο στο σπίτι»: Η σπαρακτική ανάρτηση της Μάγδας Τσέγκου για τον χαμό του 14χρονου ανιψιού της

Με αφορμή το Ψυχοσάββατο έκανε μία ανάρτηση για την εκκλησία μας και τον τρόπο που τιμά και θυμάται τους νεκρούς μας.

Η σπαρακτική ανάρτηση

«Η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία μας, τιμά τη μνήμη των χριστιανών αγαπημένων μας προσώπων που έφυγαν από τη ζωή τα Ψυχοσάββατα. Αν και όλα τα Σάββατα είναι αφιερωμένα στις ψυχές, σήμερα 3 Ιουνίου όπως και 18 Φεβρουαρίου οι ημέρες είναι προς τιμήν των ανθρώπων μας. Ο Αγγελάκος μας, είναι πάντα στην καρδιά μας, στη σκέψη μας και τους ανθρώπους μας πρέπει να τους μνημονεύουμε να θυμόμαστε τα καλά τους, τις κοινές στιγμές μας και οι αναμνήσεις να μας συντροφεύουν πάντα. Όταν φεύγει ένας δικός μας άνθρωπος, μένει για πάντα μια «πληγή» μέσα μας.

Αυτή η πληγή, είναι ημέρες που πονάει και ημέρες που κάπως καλυτερεύει. Η πολυαγαπημένη μου, μονάκριβη και λατρεμένη μου Μελίνα, είχε πει κάτι πολύ σωστό και ώριμο το οποίο έχει χαραχτεί μέσα μου. «Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό»! Επειδή στα social έχω αποκτήσει μαζί σας μια ιδιαίτερη σχέση και μιλάμε και μοιραζόμαστε συναισθήματα, έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα μετά την εκπομπή που κάναμε με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη με θέμα τη διαχείριση του πένθους.

Θέλω σε όλους εσάς που μιλήσαμε τότε, σήμερα να σας ευχαριστήσω και πάλι για άλλη μια φορά για την επικοινωνία, γιατί κι εσείς το ίδιο περνάτε και όπως είπαμε και τότε, πρέπει να προχωρήσουμε να κοιτάμε μπροστά στη ζωή που τρέχει, πάντα όμως, έχοντας σε μια φωλίτσα μέσα μας τους ανθρώπους μας. Γιατί οι άνθρωποι όταν τους μνημονεύουμε δεν ξεχνιούνται ποτέ. Ένα κεράκι και ένα πρόσφορο στην εκκλησία, το καντηλάκι μας αναμμένο στο σπίτι και προσευχή είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Και εκείνοι από ψηλά πάντα μας προσέχουν!», έγραψε.

Δείτε την εικόνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Magda Tsegkou/Μάγδα Τσέγκου 💫🌟 (@magdatsegkou)

Survivor All Star Spoiler 05/06: Δεν λένε ούτε καλημέρα Βασάλος – Μαριαλένα

«Η ΝΔ αδιαφορεί για την αλήθεια, όπως ο Τραμπ»: Η αφοπλιστική δήλωση της Πόπη Τσαπανίδου σε Σκέρτσο για τον ΦΠΑ