Το Μέγαρο Μαξίμου στα Κύθηρα: Η οικία του Αιμίλιου Χειλάκη

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρει: “Πέρσι με την Αθηνά δεν δουλέψαμε και ήμασταν στα Κύθηρα μια ολόκληρη σεζόν που οι άλλοι δούλευαν”.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης συναντήθηκε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, την Τετάρτη, στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” της δημόσιας τηλεόρασης. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τους υπέροχους μήνες που πέρασε με τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου, στα Κύθηρα, εκφράζοντας την επιθυμία του να περάσουν τα 15-20 τελευταία χρόνια της ζωής τους με ποιότητα.

Ειδικότερα, ο Αιμίλιος Χειλάκης εξήγησε πως: “Πέρσι με την Αθηνά δεν δουλέψαμε και ήμασταν στα Κύθηρα. Δηλαδή μια ολόκληρη σεζόν που οι άλλοι δούλευαν, εμείς ήμασταν στα Κύθηρα, ηρεμήσαμε και κάναμε τις βόλτες μας. Η Αθηνά έμεινε εκεί εννιά μήνες και εγώ πήγα για επτά μήνες”.

Ως προς το σπίτι τους στα Κύθηρα, είπε: “Έχουμε ένα μικρό σπιτάκι στον Μυλοπόταμο, πάρα πολύ μικρό και το λέω Μέγαρο Μαξίμου! Είναι πολύ μικρό, έχει κήπο και μια φοβερή ταράτσα. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο δώρο που κάναμε στον εαυτό μας. Ηρεμήσαμε και είδαμε αλλιώς τα πράγματα, ανακαλύπτοντας τις αξίες της ζωής”.

Τέλος, πρόσθεσε: “Είμαι 54 ετών και έχουμε ακόμα 15-20 χρόνια ποιοτικής ζωής. Θέλουμε να τα περάσουμε όσο το δυνατόν πιο ήρεμα, να κάνουμε τις βόλτες μας, να ασκηθούμε, να δούμε τους φίλους μας και να απολαύσουμε τη ζωή μας”.

Θρήνος: Σκότωσαν γνωστό ηθοποιό

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μιλάει για τον χαμό του αδελφού του: “Η λογική μου κλονίζεται, απλά είναι κάπου”