Το μέλλον του Στάθη Σχίζα: Σκέψεις για παιδιά και γάμο σε συνέντευξη

Δεν έχω παντρευτεί ποτέ και δεν ξέρω εάν θα παντρευόμουν, είναι λίγο περίεργες οι εποχές

Ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα το πρωινό της Πέμπτης στον Alpha με αφορμή την κοινή διαδρομή στο J2US. Μέσα σε όλα, ο επιχειρηματίας και πρώην νικητής του Survivor αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή εκφράζοντας την επιθυμία να αποκτήσει στο μέλλον ακόμα ένα παιδάκι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «ήταν φοβερή η live πρόταση γάμου από τον Γιάννη Σεβδικαλή στη Σοφία Κουρτίδου, πολύ συγκινητική. Δεν μας είχε πει τίποτα, όχι. Και γω θα έκανα πρόταση γάμου live αν ήμουν καλά με την σύντροφο μου, γιατί όχι; Εννοώ πως άμα είσαι σίγουρος, γιατί όχι. Φαντάσου την ήττα αν σου πει όχι, θα τρελαθείς τελείως».

«Εγώ δεν έχω παντρευτεί ποτέ και δεν ξέρω εάν θα παντρευόμουν. Είναι λίγο περίεργες οι εποχές. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, κακά τα ψέματα. Μπορεί να είσαι με έναν άνθρωπο αλλά να μην προχωρήσετε σε γάμο».

«Δεύτερο παιδί θα έκανα σίγουρα, δεν το συζητάω. Γάμο δεν ξέρω αν θα έκανα γιατί για μένα έχει καταντήσει λίγο ένα χαρτί. Δεν είναι κάτι άλλο ο γάμος. Το θέμα είναι να είσαι καλά με τον άνθρωπο σου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Στάθης Σχίζας στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του Alpha.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Αιμιλία Υψηλάντη: Η αποτυχία μου στο θέατρο

Η εμπειρία του Στάθη Παπούλια από το να πέφτει τέζα Αύγουστο μέχρι Ιανουάριο