Το πήγαν σε άλλο επίπεδο: Το ιδιαίτερο μέτρο του Ατζούν για να σταματήσει τους παίκτες να κλέβουν φαγητό από τους τεχνικούς του Survivor

Survivor:
Η πείνα είναι τεράστια στους παίκτες του Survivor και πλέον είναι κοινό μυστικό πως κλέβουν φαγητό από τεχνικούς, δημοσιογράφους ακόμα και ντόπιους. Μάλιστα κάποιοι από τους παίκτες, φημολογείται, πως έχουν κάνει χρυσά deals με τους ντόπιους για να τους αφήνουν φαγητό.

Και ενώ πολλοί θα πίστευαν πως μετά την αποβολή των Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας Χατζηανδρέου, οι παίκτες θα είχαν σταματήσει να παραβαίνουν τους κανόνες, η παραγωγή γνωρίζει καλά πως Διάσημοι και Μαχητές  εξακολουθούν να κλέβουν φαγητό με όποιον τρόπο μπορούν.

Γι’ αυτό και πάρθηκαν σκληρά μέτρα.

Τι συνέβη;

Λουκέτα στους κάδους του Survivor

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», η παραγωγή τοποθέτησε… λουκέτα τους κάδους απορριμμάτων στις καλύβες τεχνικών και δημοσιογράφων, στους χώρους των αγώνων αλλά και στους χώρους μεταφοράς των παικτών.

Κι αυτό διότι οι παίκτες ψάχνουν στα σκουπίδια για υπολείμματα τροφής και αναψυκτικών μέσα στα ειδικά τάπερ από φελιζόλ από τα οποία τρώνε όσοι εργάζονται για το φετινό Survivor, κάτι που επιβεβαίωσε on air και η πρώην παίκτρια Χριστίνα Κεφαλά.

Μόλις το έμαθε μέσα από το κελί ο Μπάμπης: Απορρίφθηκε το αίτημα των γονιών του για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

GNTM: Αυτά είναι τα hardcore της Δήμητρας Αλεξανδράκη