Το σχόλιο του Σχίζα για την πιθανή νέα σχέση της Παναγιώταρου

Τι είπε ο Σχίζας για την Παναγιώταρου.

Οργιάζουν οι φήμες τα τελευταία 24ωρα, που θέλουν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα, και να είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte.
Ο πρώην νικητής του Survivor έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ειδύλλιο.

Όπως δήλωσε, είναι λογικό να προχωράει κανείς τη ζωή του μετά από έναν χωρισμό ενώ τόνισε πως η επόμενη σχέση του δεν θέλει να είναι από το χώρο της σόουμπιζ.
«Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από τον χωρισμό μου από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Έτσι είναι η ζωή, όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, προχωράνε κι οι δύο», είπε χαρακτηριστικά στο «Open Weekend».
Και πρόσθεσε: «Είναι η φυσική ροή των πραγμάτων. Ιδανικά θα ήθελα η επόμενή μου σχέση να μην ανήκει στη σόουμπιζ» ενώ δεν έκρυψε την αμηχανία του όταν ρωτήθηκε για τις περισσότερες κατακτήσεις που έχει τώρα ως single.
«Μια μικρή επικοινωνία υπάρχει»
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε για τον χωρισμό τους αλλά και για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.
«Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του. Εγώ τον εκδηλώνω με τη δουλειά, όλη μέρα δουλεύω. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκδηλώνω τα συναισθήματά μου, τα κρατάω πιο πολύ για τους φίλους μου και τους λίγους που με ξέρουν. Οπότε ίσως γι’ αυτό δεν το έχω εκφράσει. Υπήρχαν μηνύματα που μου έλεγαν ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξω το σπίτι μου. Επειδή όμως κάνω συνεργασίες και διαφημιστικά και δείχνω τον χώρο μου, δε μπορούσα να λέω ψέματα ότι δεν έχω μετακομίσει. Πώς θα έκανα τις δουλειές μου;», ανέφερε.
«Μια μικρή επικοινωνία υπάρχει. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Ένα μήνυμα στέλνουμε, ένα «καλά είσαι;», ένα «τι γίνεται εκεί στο Παγκράτι; Καλά είμαι εδώ στο Κολωνάκι». Αυτά τα βασικά. Εγώ γενικά δεν τσακώνομαι, πρέπει να έχει συμβεί κάτι ακραίο. Είμαι άνθρωπος που δένομαι. Εμένα μου αρέσει να κρατάω τους ανθρώπους στη ζωή μου και όχι να τους διώχνω», συμπλήρωσε.
 

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε ηλικία 76χρονών

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα εγκωμιαστικά λόγια του Μάνου Χατζιδάκι όταν τον παρουσίασε στο Τρίτο Πρόγραμμα