Τόλης Παπαδημητρίου: Η αρνητική μου στάση έναντι του Πέτρου Φιλιππίδη

\”Όλα αυτά που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς και είδαμε από καταγγελίες, μου έχουν δημιουργήσει μια αίσθηση\” δηλώνει ο Τόλης Παπαδημητρίου.

Ο Τόλης Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωί της Τετάρτης, στον Alpha. Μεταξύ άλλων, όμως, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στη φημολογούμενη καλλιτεχνική επάνοδο του Πέτρου Φιλιππίδη όσο και στην τηλεοπτική απουσία του Νίκου Μουτσινά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τόλης Παπαδημητρίου τόνισε ότι \”εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα να δω μια παράσταση με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πια έχω και κάποιες εικόνες στο μυαλό μου, από όλα αυτά που έχω ακούσει, που δεν θα ήθελα να διασκεδάσω με αυτό. Όλα αυτά που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς και είδαμε από καταγγελίες και από όλα αυτά, μου έχουν δημιουργήσει μια αίσθηση. Δεν μπορώ να το πω, δεν είναι ακριβώς σκέψη\”.

\”Είναι ένας παλμός στον οποίο δεν θα ήθελα να συναινέσω και να πάω να δω μια παράσταση. Τώρα από εκεί και πέρα, ο άνθρωπος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και μπορεί να επιστρέψει και να κάνει παπάδες και να είναι καλύτερος από ποτέ. Δεν νομίζω ότι θα πήγαινα να δουλέψω όμως σε ένα θέατρο που θα ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής\” πρόσθεσε.

\”Σίγουρα λείπει ο Νίκος Μουτσινάς από την τηλεόραση. Ένας άνθρωπος, όπως είναι ο Νίκος, που είναι λαμπερός και αντιμετωπίζει την πραγματικότητα με χιούμορ, λείπει από την τηλεόραση\” σημείωσε, επίσης, ο Τόλης Παπαδημητρίου στις νέες του τηλεοπτικές δηλώσεις στο περιοδικό της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Η προδοσία του Θοδωρή Κατσαφάδου: Όταν ένας ευεργέτης αντιμετωπίζει την αγριότητα

Αρβανίτης στις Ευρωεκλογές 2024: Το ποσό του μισθού του ευρωβουλευτή και η υπόσχεση για μοιρασιά!