Τον «αθώωσε» με 14 λέξεις: Η Θεοφανία Παπαθωμά τα είπε όλα για τον Αλέξη Γεωργούλη

Αίσθηση προκαλεί η ανάρτηση της ηθοποιού, συζύγου του Γρηγόρη Πετράκου, που αμφισβητεί ευθέως την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου

Φειδωλοί στις τοποθετήσεις τους, «προσεκτικοί», παραπέμποντας στην κρίση της Δικαιοσύνης, εμφανίζονται οι περισσότεροι συνάδελφοι του Αλέξη Γεωργούλη αναφορικά με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης στην Ελένη Χρονοπούλου του ΠΑΣΟΚ.
ADS

Και δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί, αλλά και ευρύτερα η σόουμπιζ, που μοιάζει «παγωμένη» από τις αποκαλυψεις για τον ευρωβουλευτή, δηλώνοντας έκπληξη ή ακόμα και αποφεύγοντας να πάρει ξεκάθαρη θέση.

Σε αυτή την κατηγορία, πάντως, δεν εντάσσεται η Θεοφανία Παπαθωμά. Η γνωστή ηθοποιός, σύζυγος του… αρχηγού των «ΨΕΚ», τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν θεωρεί τις καταγγελίες της κυρίας Χρονοπούλου αληθινές και ταυτιζόμενη, ουσιαστικά, με αντίστοιχες τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που άφησαν υπόνοιες κατά της καταγγέλλουσας.

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…» έγραψε συγκεκριμένα η Θεοφανία Παπαθωμά (σ.σ. για την οποία έχει παλαιότερα γραφτεί ότι υπήρξε μία εκ των… κατακτήσεων του Αλέξη Γεωργούλη), μην αφήνοντας καμία αμφιβολία για το ποια πλευρά στηρίζει και πιστεύει…

Η Ελλάδα με θερμοκρασίες Αφρικής: Τι θα συμβεί αν ο υδράργυρος στην Αθήνα αγγίξει τους 50 βαθμούς

Ο 15χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του επειδή βίαζε την αδερφή του. Έβαλε ποντικοφάρμακο στο χάπι για την καρδιά