Τώρα και ερωτικά ραβασάκια: Τα μηνύματα που διάβασε ο Κούγιας στον Μάνο Δασκαλάκη στη δίκη Πισπιρίγκου

Συνεχιζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με τον Αλέξη Κούγια στην υπερασπιστική της γραμμή.

Τα λεγόμενα του Δασκαλάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Alpha, καταιγισμό ερωτήσεων συνεχίζει να δέχεται από τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 15/2 ο Μάνος Δασκαλάκης από τον Αλέξη Κούγια.

Μεταξύ άλλων, ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης διάβασε μηνύματα του πρώην ζευγαριού, στα οποία αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον «αγάπη μου», «ζωή μου».

«Υποκρινόμουν σε αυτά τα μηνύματα, ήθελα να υπάρχει ένα ήρεμο κλίμα. Ήθελα να είμαστε καλά για το παιδί», απάντησε ο Μάνος Δασκαλάκης, με τον Αλέξη Κούγια να ρωτά: «Αυτές οι λέξεις με τα χαϊδευτικά δείχνουν ένα ζευγάρι σε απόσταση;».

Τι άλλο δήλωσε

«Σας είπα και πριν, έκανα ό,τι καλύτερο για το παιδί μου. Συμφωνήσαμε να είμαστε μαζί. Υποκρινόμουν, ήθελα να κάνω το καλύτερο και να διατηρώ κλίμα ηρεμίας. Προσποιούμουν για να είναι καλά το παιδί μου. Είχαμε κάποιες σεξουαλικές σχέσεις. Και εκεί βεβαίως υποκρινόμουν» συνέχισε ο Μάνος Δασκαλάκης, με τον δικηγόρο να απαντά: «Δηλαδή εσείς μας λέτε ότι πατάτε το κουμπί, και βγαίνει μία χοντρή».

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι η κατηγορούμενη έβαλε τα κλάματα, όταν ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε μία ανάρτηση που είχε κάνει η πελάτισσά του παραμονές Χριστουγέννων, σε συνδυασμό με τα όσα ισχυρίστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης πως δεν την αγαπούσε αλλά υποκρινόταν.

Συγκινητικές στιγμές: Μητέρα θήλαζε κάτω απ’τα συντρίμμια το μωρό της για να το κρατήσει ζωντανό & τελικά τα κατάφερε

Δέσποινα Βανδή: Δεν μπορεί να κρύψει τον έρωtα της για τον Μπισμπίκη