Τουρκία: To κοκορέτσι σε σάντουιτς είναι ο τελευταίος πειρασμός

Είναι γνωστό ότι το κοκορέτσι δεν είναι για όλους, ωστόσο όσοι είναι υπέρμαχοί του δεν είναι απλοί φαν, αλλά φανατικοί. Το παρατηρούν να σιγοψήνεται την Κυριακή του Πάσχα δίπλα στο αρνί και μετρούν αντίστροφα για το σερβίρισμά του. Εδώ που τα λέμε τόσες μέρες απείχαν από το κρέας προκειμένου να το απολαύσουν όπως το θέλουν οπότε το δικαιούνται και με το παραπάνω.

Εξάλλου οι πειρασμοί ήταν τόσοι πολλοί, όπως αυτό το βίντεο από το πολίτικο, Kokoreççi Tekin Usta:

Δεν ξέρουμε τούρκικα ωστόσο αν πρέπει να μαντέψουμε, το Kokoreççi Tekin Usta πρόκειται για κάτι σαν τούρκικο σουβλατζίδικο που όμως πάει το σερβίρισμα σε άλλο επίπεδο. Δεν είναι άλλωστε ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε δει τυλιχτά σουβλάκια με κοκορέτσι, αλλά αυτοί εδώ οι τύποι το έχουν «εκτελέσει».

Ολόκληρη η μερίδα μέσα στο σάντουιτς είναι βαριά, αλλά αν το είχε στην κατοχή του ένας φαν του κοκορετσιού δεν παίρνουμε όρκο ότι δεν θα το καταβρόχθιζε.

Γενικά βοηθάει πολύ ότι το Kokoreççi Tekin Usta βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και όχι στην Ελλάδα, γιατί αλλιώς δεν ξέρουμε πώς θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε τη νηστεία μας.

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Τροχαίο με έναν αστυνομικό με μηχανή – Έχασε το πόδι του μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Με “άρωμα” Hollywood: Εντυπωσιακός και φέτος ο ρουκετοπόλεμος στον Βροντάδο της Χίου με 30.000 ρουκέτες – Εικόνες που μαγευούν