Τους ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝ για ατασθαλίες: Έριχναν μπαλωθιές στον αέρα

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2023, στη Νέα Μάκρη, δύο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Οι δύο άνδρες, 49 και 70 ετών αντίστοιχα, καταγγέλλονται για άσκοπους πυροβολισμούς σε οικία, στο πλαίσιο εορτασμού.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) επιβεβαιώνει ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 49χρονο καθώς και τον 70χρονο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχαν νόμιμα, 21 κάλυκες και 7 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Οι εν λόγω συλλήψεις αποτελούν ένα ακόμη παράδειγμα της αυξανόμενης ανησυχίας για την ασφάλεια των πολιτών, καθώς και για την ανάγκη εφαρμογής της νομοθεσίας για την οπλοκατοχή. Η εν λόγω περίπτωση αποδεικνύει ότι η απερίσκεπτη χρήση όπλων μπορεί να οδηγήσει σε επιθετικές ενέργειες, ακόμη και σε περιπτώσεις εορτασμού.

Οι δύο συλληφθέντες άνδρες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Μαραθώνα.

Αυτό το περιστατικό επιβεβαιώνει τον αδιάλειπτο αγώνα των αρχών για την προστασία της κοινωνικής ηρεμίας και την εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών, διασφαλίζοντας την τήρηση των νόμων και των κανονισμών που διέπουν την οπλοκατοχή και τη χρήση της.

Θρήνος για τον θάνατο του Νικηφόρου – Σε σοκ η Βασιλική

Άγρια συμπλοκή νεαρών στο κέντρο της Λαμίας: Είχαν «ραντεβού» για να λύσουν οπαδικές διαφορές