Τραγωδία στην Αμαζόνα: 14 νεκροί από συντριβή αεροσκάφους στη Βραζιλία

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνήτη Γουίλσον Λίμα, δεκατέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Μπαρσέλους, μια τουριστική πόλη στη βραζιλιάνικη πολιτεία Αμαζόνας. Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν και υπήκοοι των Ηνωμένων Πολιτειών, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμα.

Η πόλη της Μπαρσέλους απέχει περίπου 400 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από την πολιτειακή πρωτεύουσα Μανάους. Το αεροπορικό δυστύχημα συνέβη το Σάββατο και προκάλεσε τον θάνατο δώδεκα επιβατών και δύο μελών του πληρώματος.

Ο κυβερνήτης Λίμα εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για τον χαμό των θυμάτων και έστειλε την αλληλεγγύη του και τις προσευχές του στις οικογένειες και τους φίλους τους. Επίσης, αναφέρθηκε ότι οι ομάδες εργάστηκαν από την αρχή για να παράσχουν την απαραίτητη υποστήριξη.

Το αεροπορικό δυστύχημα στη Μπαρσέλους αποτελεί μια τραγική είδηση και η προσοχή στρέφεται πλέον στην εξέταση των αιτιών που προκάλεσαν το δυστύχημα. Αναμένονται περαιτέρω ανακοινώσεις και ενημερώσεις από τις αρχές που ερευνούν το συμβάν.

Σπανούλης: Μια ξεχωριστή εμπειρία από τον Ολυμπιακό και τους προέδρους

Περιοχές στο νομό Λάρισας: Κατάλληλο ή ακατάλληλο νερό – Αναλυτική αναφορά