Τζένη Μελιτά: Το αστείο με το σέξι νερό του Φώτη Σεργουλόπουλου

«Σώθηκα! Δροσίζει ακόμα περισσότερο!», σχολίασε με χιούμορ ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η νέα τάση που έχει γίνει viral στο TikTok σχολίασαν το πρωινό της Τετάρτης (15/5) ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Το ενδιαφέρον των δύο παρουσιαστών της ΕΡΤ κίνησε το trend με το… σέξι νερό, όπου χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως δημιουργούν βίντεο με ιδιαίτερες προτάσεις σχετικά με το πώς πρέπει να πίνουμε το νερό στην καθημερινότητά μας, ώστε αυτό να έχει περισσότερο… ενδιαφέρον.

«Τι νερό πίνεις; Αυτό είναι το νερό σου; Μπορώ να το δείξω; Αυτό το απλό, καθημερινό νερό είναι το νερό σου; Πού πας, αγόρι μου; Πίνεις sexy water; Το σέξι νερό είναι η νέα τάση που έρχεται από το TikTok», είπε προλογίζοντας το θέμα η Τζένη Μελιτά, την ώρα που ο Φώτης Σεργουλόπουλος ζητούσε να μάθει περισσότερα για τη νέα viral τάση.

«Πρέπει το νερό να μην είναι σκέτο. Πρέπει να βάζεις μέσα μέντα, δυόσμο, σε ένα ωραίο ποτήρι με παγάκια, λάιμ, ένα ωραίο καλαμάκι… κι εσύ έχεις μείνει με αυτό;», τόνισε η παρουσιάστρια, δίνοντας πάσα στο σχετικό βίντεο.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Γωγώ Δελογιάννη προσέφερε στον παρουσιαστή ένα ποτήρι με… σέξι νερό, προκαλώντας γέλιο στο πλατό.

«Θα μου μπουν τα αγγούρια στα ρουθούνια, δεν μπορώ. Σώθηκα! Δροσίζει ακόμα περισσότερο! Θα το κρατήσω μέχρι το τέλος της εκπομπής», σχολίασε με χιούμορ ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τη Τζένη Μελιτά να ξεσπά σε ασυγκράτητα γέλια.

Τα διαμερίσματα που φιλοξένησαν τη Μαρίνα Σάττι στο Ζάρι: Μια ματιά στις πολυκατοικίες

Αθηνά Οικονομάκου: Μιλά για τη ζωή και την αισιοδοξία της