Τζένιφερ Λοπεζ: Το φόρεμα που το 2000 άλλαξε το Google Search

Ούτε η ίδια η Τζένιφερ Λοπεζ, δεν μπορούσε να φανταστεί, τον ντόρο που θα προκαλούσε όταν επέλεξε να φορέσει το καταπράσινο μάξι φόρεμα με το αβυσσαλέο ντεκολτέ του οίκου Versace, για να παρουσιάσει τα βραβεία Grammy to 2000. Πόσο μάλλον ότι θα αποτελούσε πηγή έμπνευσης για την google, ώστε να προσθέσει μια νέα εφαρμογή, αυτήν της google images.

Ήταν 23 Φεβρουαρίου του 2000 όταν η Τζένιφερ Λόπεζ παρουσιάστηκε στα 42α Βραβεία Grammy με το πασίγνωστο πλέον καταπράσινο φόρεμα Versace που έμελλε να αλλάξει της ιστορία της Google.

Η σούπερ αποκαλυπτική της εμφάνιση σχολιάστηκε όσο καμία και μέσα σε μόλις λίγες ώρες όλοι συζητούσαν για το φόρεμα της Λατίνας σταρ με το εντυπωσιακό σκίσιμο από το λαιμό μέχρι τον αφαλό που άφηνε ακάλυπτο το γυμνασμένο κορμί της τραγουδίστριας. Τι σχέση έχει όμως αυτό με τη Google;

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό πρόεδρο της Google, Έρικ Σμιντ, το πράσινο Versace της Λόπεζ ήταν το πιο δημοφιλές αντικείμενο που ο κόσμος είχε αναζητήσει ποτέ μέχρι τη στιγμή εκείνη στο Google Search. «Ήταν πρωτοφανές αυτό που συνέβαινε. Όλοι το έψαχναν, κανείς όμως δεν ήξερε πώς να το περιγράψει».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι περισσότεροι το αναζητούσαν ως … Δες εδω

Μητέρα έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο μωρό αλμπίνο παρόλο που οι γιατροί της έλεγαν ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί

Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας – Θέλουμε να επιλέξει μόνο του»