Βάρδα: Θρίλερ με τη δολοφονία επιχειρηματία – «Τον έφεραν στο δάσος και τον έκ@ψ.αν» – Η γυναίκα-μυστήριο

Το στημένο σκηνικό θανάτου στην καρδιά του δάσους του Κουνουπελίου και η φωτιά που έσβησε τα ίχνη.
Η αποκάλυψη μέσα από τις στάχτες «πάγωσε» πυροσβέστες, αστυνομικούς και κατοίκους της περιοχής.

Το ακριβό αυτοκίνητο καμένο. Δίπλα του απανθρακωμένος ο οδηγός του, ο επιχειρηματίας Σάκης Γκολφίνος, 46 χρόνων που έμενε στη Βάρδα Ηλείας. Τα στοιχεία που μιλούν για άγριο φονικό, ξετυλίγονται μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και προκαλούν ανατριχίλα.

Το άγνωστο ραντεβού, η γυναίκα – μυστήριο και η σκιά που κρύφτηκε στο σκοτάδι. Το μοιραίο λάθος και ο αθέατος μάρτυρας φέρνουν την ανατροπή στο θρίλερ.

Τι λέει ο αδερφός του επιχειρηματία

Το «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε στην επιχείρηση βουλκανιζατέρ που είχε ο επιχειρηματίας Σάκης Γκολφίνος μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Νίκο, στην Βάρδα Ηλείας. Συντετριμμένος, κάθισε στην καρέκλα του Σάκη, του άτυχου αδερφού του και μίλησε με δυσκολία για τα όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία ημέρα. «Εννιά Σεπτέμβρη, η αποφράδα ημέρα, που άλλαξαν τα πάντα. Μου βάλανε ένα μαχαίρι στην καρδιά», λέει με δάκρυα στα μάτια.

Είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για μια δόλια εγκληματική ενέργεια, αφού ο αδερφός του δε θα πήγαινε ποτέ στο σημείο που βρέθηκε καμένος. «Περιμένουμε από την αστυνομία να βρει την άκρη με τα σύγχρονα μέσα που έχει. Έχουμε όμως την ελπίδα, ότι και από την εκπομπή σας θα βρεθεί κάτι. Όποιος γνωρίζει ας το πει. Να μη φοβάται», λέει με τρεμάμενη φωνή. «Απέναντί μας, (σ.σ. στη Ζάκυνθο) είναι ο Άγιος Διονύσης που συγχώρεσε τον φονιά του αδερφού του. Θέλω να τον βρω αυτόν που το έκανε, να τον δω μπροστά μου και να του πω γιατί; Πες μου εσύ γιατί το έκανες. Να μου πει και εγώ θα του δώσω συγχώρεση».

«Τον πήγε κάποιος στο σημείο και…» – Τι λέει φίλος του επιχειρηματία
Η γυναίκα – μυστήριο

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ο άτυχος επιχειρηματίας διατηρούσε σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα που διαμένει στην Πάτρα. Σύμφωνα με τα όσα έλεγε στους φίλους του ο Σάκης Γκολφίνος η γυναίκα αυτή είχε εκδηλώσει την πρόθεση να χωρίσει από τον σύζυγό της και μαζί με τα παιδιά της να πάει να μείνει με τον επιχειρηματία. Όπως κατέθεσαν γνώστες της υπόθεσης ο σύζυγος της γυναίκας είχε γνώση της όλης κατάστασης…

Πηγή: anikolouli.gr

«Ο εγκέλαδoς αναμένεται να χτυπήσει σύντομα»: Τρoμάζει η νέα πρóβλεψη του Γεράσιμου Παπαδόπουλου

Εκτ@κτο – Tέλος στις Φορολογικές Δηλώσεις..