Βασίλης Μπισμπίκης: Η δίψα για εκδίκηση αποκαλύπτεται στο νέο τρέιλερ

Ο Σασμός είναι μια σειρά που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και βρίσκεται πλέον στην τρίτη σεζόν της. Το νέο τρέιλερ που προβλήθηκε πρόσφατα υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και ανατροπές για το κοινό της σειράς.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Ανδρέα Βρουλάκη να βγαίνει από τη φυλακή και τη Βασιλική να παλεύει για τη ζωή τους. Ο νέος ήρωας της σειράς δηλώνει ότι είναι γιος φονιάς, προκαλώντας αναταράξεις στο χωριό.

Ένα από τα σημαντικά σημεία του τρέιλερ είναι η στιγμή του γάμου, όπου ακούγεται ένας οξύς ήχος που ξυπνά σκοτεινές μνήμες. Η κοπέλα ψιθυρίζει ότι κάθε φορά που ακούγεται ένα βόλι στο χωριό, η χαρά γίνεται λύπη και το γέλιο γίνεται δάκρυ.

Ο μαυροφορεμένος άντρας ακούει τα σίδερα της φυλακής να κλείνουν οριστικά πίσω του και επιστρέφει στο χωριό. Όλοι μένουν παγωμένοι και ανυπεράσπιστοι απέναντί του. Ένας άντρας στην εντατική ψυχορραγεί και η αγαπημένη του τρομάζει στην ιδέα του χαμού του.

Μια γυναίκα χάνει τον έλεγχο του οχήματός της και τραυματίζεται σοβαρά. Ένα παιδί κρατά την αθώα του καρδιά στα χέρια. Οι πραγματικές του προθέσεις παραμένουν ένα μυστήριο.

Ο Σασμός επιστρέφει πολύ σύντομα με νέα επεισόδια στο πρόγραμμα του Alpha.

Λίτσα Πατέρα: Αποκαλύψεις για την απρόσμενη συνεργασία με την Μπέττυ Μαγγίρα

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Μαθιός σε μια selfie: Ένας απρόσμενος συνδυασμός