Βασίλης Καρράς: Το αστρονομικό πλούτο των 23 εκατομμυρίων ευρώ

Τεράστια η ακίνητη περιουσία του τραγουδιστή

Δημοσιεύθηκε η διαθήκη που συνέταξε ο Βασίλης Καρράς με την περιουσία του να ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ο αείμνηστος λαϊκός καλλιτέχνης άφησε την ακίνητη περιουσία του στη σύζυγό του και στην κόρη του, Ειρήνη.

Το σπίτι του στην Καρδία Θεσ/νίκης αγοράστηκε το 2000 από κοινού με τη σύζυγό του Χριστίνα έναντι 160.000 ευρώ. Το χωριό της Ειρήνης είναι ένα τεράστιο κτήμα δεξιώσεων συνολικής έκτασης πάνω από 800 τ.μ. Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας το κτήμα του ήταν το ησυχαστήριό του και βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Παγγαίου. Εκτός από την καλλιέργεια της γης, μία ακόμα αδυναμία του ήταν τα αυτοκίνητα αντίκες με περίπου 20 καλοσυντηρημένα οχήματα. Η ακίνητη περιουσία του τραγουδιστή περιλαμβάνει κι ένα πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή της Γλυφάδας. Επίσης περιλαμβάνει και τραπεζικές καταθέσεις, ενώ τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του ανήκουν για τα επόμενα 50 χρόνια στη σύζυγό του.

Στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο μεσίτης, Θανάσης Ζηρογιάννης για την περιουσία του τραγουδιστή. Η εκτίμηση της περιουσίας του Βασίλη Καρρά ανέρχεται από 18 έως και 23 εκατομμύρια ευρώ. Το πιο ακριβό από όλα είναι το Χωριό της Ειρήνης, το οποίο κοστολογείται από 8-10 εκατομμύρια. Το δεύτερο είναι η Φάρμα Καρρά που είχε δημιουργήσει και η οποία είναι περίπου ίσης αξίας με το Χωριό της Ειρήνης.Η Μαρίνα Σταυράκη αφήνει πίσω τον κύκλο Πατούλη: “Ένα νέο ξεκίνημα”

Η δραματική εμπειρία της Αιμιλίας Υψηλάντη με την ανεργία