Ξέσπασε και τα είπε έξω απο τα ΔΟΝΤΙΑ ο φίλος του Αλέξη Γεωργούλη..

Φίλοι του Έλληνα ηθοποιού και πολιτικού Αλέξη Γεωργούλη, που πέρασαν μαζί του το Πάσχα, μίλησαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Χαμογέλα ξανά!» για τις καταγγελίες της ευρωβουλευτή Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του για βιασμό και επίθεση.

Ο φίλος του, Γρηγόρης Καλαγιάς, είπε ότι πέρασαν το Πάσχα μαζί και ο Γεωργούλης δεν γνώριζε τίποτα για τις καταγγελίες. “Περάσαμε το Πάσχα μαζί, φάγαμε, ήπιαμε, περάσαμε καλά μέχρι τις 4:00 το πρωί που ήμασταν μαζί. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Το πρωί που τον περίμενα για τα γενέθλια της κόρης μου, κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε από Βρυξέλλες μιλούσαν και μου είπε τι έγινε.Δεν ταράχτηκα καθόλου.Να πιστέψω ότι ο Αλέξης που τον πέφτουν γυναίκες βίασε κάποιον;Ότι δεν μπορεί καν να κάνει κακό σε ένα μυρμήγκι;Αν γίνεται αυτά τα πράγματα είναι τρελά. Ας ασχοληθούν με αυτό οι πολιτικοί. Όλοι οι φίλοι του είναι εδώ και τον υποστηρίζουμε. Βάζουμε τα χέρια μας στο Ευαγγέλιο. Ένα τέλειο παιδί, ένας άνθρωπος που δίνει τον εαυτό του για όλους. Τώρα κατηγορείται ως βιαστής ;” είπε ο φίλος.

Για την υπόθεση μίλησε και ένας άλλος φίλος του ηθοποιού και ευρωβουλευτής: “Λέω ότι ο Αλέξης δεν μπορούσε να το κάνει αυτό. Η συγκεκριμένη κυρία έχει δίπλα της δυνατούς ανθρώπους που θα μπορούσαν να το δημοσιοποιήσουν στα κανάλια“.

Ο Νίκος Ντάκας, άλλος φίλος του Γεωργούλη, είπε ότι του είχε ήδη μιλήσει και ήταν μαζί του.

What do you think?

«Δεν το είπα ποτέ αυτό για τον Γεωργούλη»: Σάλος με την Μάγδα Τσαγγάνη και τις δηλώσεις της για τις καταγγελίες

Αντί για πάρτι, κηδεία: Νεκρή 54χρονη που πήγαινε στα γενέθλια του εγγονού της-Έφυγε με τραγικό τρόπο