«Υποφέρει η γυναίκα μου, γυρίζει με μια μπλούζα της». : Λύγισε ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς

Ανείπωτος είναι ο πόνος στο Τυχερό του Έβρου που αποχαιρέτησε χθες την 28χρονη Βίκυ που βρέθηκε νεκρή και μαχαιρωμένη.

Ο πονος και τα λογια του πατέρα

Την ώρα που οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, τα μέχρι στιγμής ιατροδικαστικά ευρήματα κάνουν λόγο για αυτοχειρία, ένα σενάριο το οποίο κανένας συντοπίτης του κοριτσιού που ήταν γεμάτο ζωή και ενέργεια, δεν μπορεί να πιστέψει.

Ούτε φυσικά οι γονείς της 28χρονης μπορούν να πιστέψουν ότι η κόρη τους έδωσε τέλος στη ζωή της με αυτόν τον τρόπο.

«Αν αποδειχθεί αυτοκτονία, θα αποδεχθώ την απόφασή της» είπε συντετριμμένος ο πατέρας της 28χρονης, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατό της.

«Αν δεν βγουν επίσημα στοιχεία δεν μπορούμε να ξέρουμε τίποτα. Αν πραγματικά αποδειχθεί ότι είναι αυτοχειρία ή δολοφονία, θα το πει το επίσημο κράτος, οι αρμόδιες υπηρεσίες. Να κάνουμε υποθέσεις ότι αυτοκτόνησε ή είναι δολοφονία;» αναρρωτήθηκε ο ίδιος και πρόσθΕσε:

«Αν ήταν αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ κι αυτή την απόφασή της, αν αυτό ήθελε να κάνει, αν αποδειχθεί. Ρωτήστε 1000 άτομα. Αν πει ένας ότι ήταν αυτοκτονία, θα το παραδεχθώ κι εγώ» είπε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι η σύζυγός του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και κρατάει συνεχώς πάνω της τα ρούχα του παιδιού της: «Υποφέρει η γυναίκα μου, γυρίζει με μια μπλούζα της».

What do you think?

Survivor All Star Spoiler 23/02: Το είπε και το έκανε η Ασημίνα! Στα δικαστήρια τρέχει τον Ατζούν

Ο Αλέν Ντελόν αποφάσισε να πεθάνει με ευθανασία και ο γιος του δέχτηκε να τον βοηθήσει