Η ειλικρίνεια και ο παρορμητισμός της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Μια ανάλυση του τι είπε και τι της κόστισε

\”Πράγματι, υπήρξε μια συζήτηση με το κανάλι εκείνη την περίοδο, έχουμε κάνει παρόμοιες συζητήσεις και σε άλλες περιπτώσεις και δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα\” δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Σταματίνα Τσιμτσιλή αντιμετωπίζει τα σενάρια που τη θέλουν να παρουσιάζει μια βραδινή εκπομπή. Αναφερόμενη στην εκπομπή που παρουσιάζει, σημειώνει: “Δεν περίμενα ποτέ ότι το Happy Day θα φτάσει μέχρι τη δεκαετία. Όταν ξεκινάς με χαμηλές προσδοκίες και δεν ανησυχείς, τα καλύτερα συμβαίνουν”.

Αντιδρώντας στα σενάρια που τη θέλουν να παρουσιάζει μια βραδινή εκπομπή, αναφέρει: “Η ειλικρίνειά μου και ο παρορμητισμός μου φταίνε, που λες τι το ήθελα και το είπα; Πράγματι, υπήρξε μια συζήτηση με το κανάλι εκείνη την περίοδο, έχουμε κάνει παρόμοιες συζητήσεις και σε άλλες περιπτώσεις και δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα”.

Συνεχίζοντας, επισημαίνει ότι όλα είναι θέμα χρόνου, “αν τη στιγμή που γίνει η πρόταση δεν λειτουργήσει εις βάρος του Happy Day ή της οικογένειάς μου, τότε θα το συζητούσα”, παραδέχεται η παρουσιάστρια.

Αναφερόμενη στον συνεργάτη της Δημήτρη Παπανώτα, σχολιάζει: “Αν κάποιος χαρακτήρισε τον Δημήτρη ως πανεπλίστα, ίσως γι’ αυτό να ενοχλήθηκε” και εξηγεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή “οι συνεργάτες μου, από δική μου επιθυμία, δεν νιώθουν δεύτεροι στη σειρά”.

Ερωτηθείσα για τον Γιώργο Λιάγκα και τον λόγο που βρέθηκε φέτος “στο μάτι του κυκλώνα”, απαντά: “Ο Γιώργος Λιάγκας έχει έντονη προσωπικότητα, του αρέσει να εκφράζει τη γνώμη του και να επιχειρηματολογεί και αυτό το αναγνωρίζω. Ο κόσμος θέλει να βλέπει ανθρώπους που λένε την άποψή τους”.

Τελικώς, αποκαλύπτει στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” ότι έχει αρνηθεί άλλες επαγγελματικές προτάσεις που έχει λάβει, επειδή είναι συναισθηματική και δένεται με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι αυτό δεν είναι πάντα καλό.


Διαβαστε Ακομη

«Παναγiα μου, το παιδί μου»: Ακαρıαίος ο θάνaτος του 15χpονου που σκοτwθnκε μπρоστά στον πατέρα του στnν Αλεξανδρούπολη

Κώστας Τσουρός αποκαλύπτει: “Γιατί αισθάνθηκα ότι υπήρχε περισσότερο πίσω από τα λόγια της Άντζελας Δημητρίου για τη μητέρα της”