Απρόσμενη αποχώρηση στο Survivor: Η έκπληξη που έκανε τους πάντες να παγώσουν

“Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή είχαμε άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor για λόγους προσωπικούς…”

Με μια απρόσμενη ανακοίνωση ξεκίνησε τη νέα εβδομάδα το Survivor, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια ανακοίνωση – βόμβα που έμελλε να κάνει ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός στους παίκτες των δυο ομάδων που συγκεντρώθηκαν στον στίβο μάχης.

Ειδικότερα, με το… καλησπέρα, ο παρουσιαστής του Survivor τόνισε τα εξής απευθυνόμενος στους Κόκκινους και τους Μπλε. «Πριν προχωρήσουμε, έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση η οποία επηρεάζει και τις δυο ομάδες. Κυρίως όμως την κόκκινη ομάδα. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή είχαμε άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς».

«Ο παίκτης, λοιπόν, ο οποίος δεν είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, μουδιάζοντας εύλογα τους παίκτες και των δυο ομάδων, στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.

«Είμαι αρκετά στεναχωρημένη, κάτι είχαμε καταλάβει. Με τον Αλέξη ήμασταν πάρα πολύ φίλοι και η αλήθεια είναι ότι η απώλεια, τόσο στην ομάδα όσο και προσωπικά σε μένα, θα είναι αρκετά μεγάλη» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Δαλάκα.

Η απρόσμενη είσοδος του Τάσου Αρνιακού στην τηλεόραση: Η αναμνηστική φράση της μάνας του

Οι συναισθηματικές αναταραχές στο Survivor: Τι θα έλεγε ο σύντροφος μου;