Δράκοι στο Κατώι: Η έκπληξη με τη δωροδοκία και η κατάμεστη συζήτηση με τον Βαφειά

Είχα θέματα με τη δικαιοσύνη, κατηγορήθηκα για δωροληψία

Στο πλατό του Dragons’ Den βρέθηκε ο Μιχάλης Φιλιππίδης μαζί με τον Γιώργο Καραπλή και τον Βασίλη Γραμματίκα, το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικά στους επενδυτές την ιδέα του. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης όμως έμελλε να προσφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό δυο ιδιαίτερα στιγμιότυπα.

Αρχικά, όταν ο Γιώργος Καραπλής παραδέχθηκε πως κατηγορήθηκε στο παρελθόν για δωροληψία, η Μαρία Χατζηστεφανή δεν έκρυψε την μεγάλη της έκπληξη. “Είχα θέματα με τη δικαιοσύνη. Κατηγορήθηκα για δωροληψία” παραδέχθηκε ο διαγωνιζόμενος του Dragons’ Den απαντώντας σε ερωτήσεις του Χάρη Βαφειά.

Αμέσως μετά, όμως, ενώ ο Χάρης Βαφείας προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον Λέοντα Γιοχάι για τη ροή των ερωτήσεών του, ο διαγωνιζόμενος ήθελε να κάνει διευκρινίσεις εξοργίζοντας στιγμιαία τον πλοιοκτήτη και επενδυτή του Dragons’ Den. “Απαντάω τώρα στον κύριο, αφήστε με να μιλήσω ένα λεπτό! Ναι σας έκανα μια ερώτηση αλλά με ρωτάει τώρα κάτι, αφήστε με. Θα σας αφήσουμε να μιλήσετε” είπε ο διαγωνιζόμενος.

“Δεν είναι ευγενικό να με διακόπτετε! Δεν σας διακόψαμε εμείς μια ώρα που μιλάτε. Προσπαθώ να μιλήσω για ένα λεπτό, αφήστε με” υπογράμμισε ο Χάρης Βαφειάς προς τον Γιώργο Καραπλή. “Δεν είμαι εισαγγελέας εγώ. Εγώ σας λέω τι λένε η Καθημερινή και το Βήμα, δύο έγκριτες εφημερίδες. Διάβασα ότι παύει η κατηγορία της δωροληψίας, έτσι διάβασα” πρόσθεσε ο πλοιοκτήτης προς τον διαγωνιζόμενο του ριάλιτι επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1.

Η δισκογραφία και οι αντιδιαμετρικές απόψεις του Shaya

Η αληθινή μάχη της Δάφνης Καραβοκύρη με τη διπολική διαταραχή