Η απρόσμενη είσοδος του Τάσου Αρνιακού στην τηλεόραση: Η αναμνηστική φράση της μάνας του

“Μέσα σε έναν χρόνο είχα καθιερωθεί σαν μετεωρολόγος στον ΑΝΤ1” αποκάλυψε, απολαυστικά, ο Τάσος Αρνιακός.

Ο Τάσος Αρνιακός παραχώρησε συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά και το νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ, το απόγευμα της Κυριακής. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός μετεωρολόγος αποκάλυψε τον απρόσμενο τρόπο με τον οποίο και εισήλθε πριν από μερικά χρόνια στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα.

Ειδικότερα, ο Τάσος Αρνιακός σημείωσε χαρακτηριστικά πως “τυχαία, τελείως τυχαία, ξεκίνησα στην τηλεόραση όπως και τα περισσότερα πράγματα. Το 2007 δέχομαι ένα τηλεφώνημα από έναν ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, ήταν απογευματάκι και μου είπε «μπορείτε να μας πείτε τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας γιατί ψάχνουμε να βρούμε τον μετεωρολόγο μας και δεν τον βρίσκουμε;». «Ευχαρίστως να σας τον πω» απάντησα, «πως θέλετε να σας τον πω; Σε ρυθμό υπαγορεύσεως, θα τον γράψετε ή θα έχετε μαγνητοφωνάκι για να το γράψετε;». «Όχι, θα στείλουμε κάμερα στο σπίτι σας» μου είπε».

«Σκέπασε, μάνα, σκέπασε! «Στο σπίτι; Είσαι καλά; Με δυο παιδιά από το κολυμβητήριο, οι παντόφλες από δω και τα μπουρνούζια από κει; Πως θα ‘ρθει η τηλεόραση στο σπίτι; Αποκλείεται, ξέχασε το» μου είπε η σύζυγος μου. Εν τω μεταξύ εγώ είχα πει ναι. Έρχεται το κανάλι, κατέβηκα στην είσοδο της πολυκατοικίας μας και έδωσα τη συνέντευξη».

«Από αυτήν κάτι κατάλαβαν εκείνοι που είναι ειδικοί στο κανάλι και σε κανά δυο μέρες με ξαναπήραν, «μπορείτε να μας πείτε ξανά τον καιρό και να στείλουμε πάλι κάμερα;». Αυτό έγινε σχεδόν δυο – τρεις φορές την εβδομάδα στην αρχή και σε έναν χρόνο είχα καθιερωθεί σαν μετεωρολόγος στον ΑΝΤ1″ πρόσθεσε, επίσης, ο Τάσος Αρνιακός στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος της δημόσιας τηλεόρασης.


Διαβάστε Ακόμη

Ο Γιώργος Αμούτζας μιλάει για τη δυσκολία να απαντήσει σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή

Απρόσμενη αποχώρηση στο Survivor: Η έκπληξη που έκανε τους πάντες να παγώσουν