Ο Ανδρέας Λοβέρδος εκπλήσσει τον Ετεοκλή Παύλου στο Breakfast@Star

Πως αντέδρασε, αλήθεια, ο οικοδεσπότης του Breakfast@Star στην ξεχωριστή απορία που εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μια απρόσμενη συνάντηση έμελλε να έχει ο Ετεοκλής Παύλου, το πρωινό της Μ. Τρίτης, μιας και ο Ανδρέας Λοβέρδος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star με αφορμή τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες» θέλησε, μάλιστα, να κάνει… με το καλημέρα μια ιδιαίτερη παρατήρηση!

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί έχουμε την χαρά και την τιμή, εδώ στο πλατό του Breakfast@Star, να υποδεχόμαστε και να καλωσορίζουμε τον κ. Λοβέρδο Ανδρέα. Καλημέρα σας, καλωσήρθατε, χαιρόμαστε πάρα πολύ που είστε εδώ. Έχετε ιδρύσει ένα νέο κόμμα εδώ και λίγους μήνες, τους Δημοκράτες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο οικοδεσπότης της πρωινής εκπομπής με τον κ. Λοβέρδο να τον διακόπτει επισημαίνοντας τα εξής. «Καλημέρα κ. Παύλου. Να πω κάτι πριν. Πόσο γρήγορα μιλάνε οι συνεργάτες σας;».

Λένε για εμάς τους πολιτικούς, πω πω πως τα έλεγαν χωρίς να κάνουν ένα συντακτικό λάθος» υπογράμμισε με χαμόγελο ο πρόεδρος των Δημοκρατών για να ακολουθήσει ένας σύντομος, σχετικός, διάλογος με τον Ετεοκλή Παύλου.

Ε.Π.: Είναι περιεκτικός ο λόγος;

Α.Λ.: Δεν ξέρω. Αυτή είναι μια αξιολόγηση που θέλει καιρό για να την κάνεις, δεν ξέρω και τα θέματα. Τα έλεγαν όμως τόσο γρήγορα που έχω εντυπωσιαστεί.Ε.Π.: Εντάξει, εγώ το παίρνω σαν κοπλιμέντο επειδή είπατε για το συντακτικό.

Α.Λ.: Βεβαίως, για κοπλιμέντο γιατί δεν έκαναν λάθη, δεν διέκοπταν. Θέμα!


Διαβαστε Ακομη

Άρης Σοϊλέδης: Η εντυπωσιακή νέα σύντροφός που έχει γίνει φημολογία

Η Βέφα Αλεξιάδου αναφέρει: Ο Κασσελάκης να κάτσει στα αυγά του!