Πιάστηκε στα χέρια ο Μάνεσης: Σοβαρό επεισόδιο στην Κεφαλονιά με περαστικό που του επιτέθηκε-Τι συνέβη

Ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης και ο περαστικός φέρονται να ήρθαν στα χέρια σύμφωνα με τα Κεφαλονίτικα μέσα ενημέρωσης!

Το έντονο επεισόδιο

Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε στην πλατεία στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου της Κεφαλονιάς, όταν την ώρα που ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης και ο βουλευτής Κεφαλληνίας Παναγής Καππάτος, κάποιοι περαστικοί άρχισαν να γιουχάρουν τον πολιτικό.

Όπως αναφέρουν οι πληφορορίες, ένας άνδρας περνώντας από το σημείο έφτυσε επιδεικτικά στο έδαφος, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου, ο οποίος σηκώθηκε και ζήτησε τον λόγο για τη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν να αλληλοσπρώχνονται. Άμεσα επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Η ανάρτηση

«Είναι πάντα οι ίδιοι άνθρωποι και δεν θα αλλάξουν ποτέ. Αυτοί που παράγουν «αγανακτισμένους». Αυτοί που τρέφουν το αυγό του φιδιού. Οι «αγανακτισμένοι» που φώναζαν συνθήματα να καεί η Βουλή στο Σύνταγμα. Οι «αγανακτισμένοι» που παλαιότερα βιαιοπράγησαν. Οι «αγανακτισμένοι» που δολοφόνησαν. Είναι τα φαινόμενα της προσβολής, της επίθεσης και της βίας.
Αυτών που θέλουν να θάψουν τους άλλους «τρία μέτρα κάτω από τη γη». Έτσι γεννήθηκε ο νεοναζισμός.

Η επίθεση εναντίον μου και εναντίον του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση, έγινε από τον γνωστό μονίμως «αγανακτισμένο» συμπολίτη μας που διαβιεί στην αυλή τοπικού παράγοντα-συκοφάντη. Μια σκηνοθετημένη επίθεση που διοχετεύτηκε αμέσως στα μέσα ενημέρωσης επιρροής του συγκεκριμένου παράγοντα.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που πάντα «αγανακτισμένος» παλαιότερα επιτέθηκε στην τότε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Είναι το ίδιο πρόσωπο που επιτέθηκε στο Βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο και στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ το 2012 στην Πλατεία Καμπάνας.

Είμαι βέβαιος ότι όσοι ήταν μάρτυρες του επεισοδίου θα το καταδικάσουν. Ή είσαι εναντίον των φαινομένων αναβίωσης του νεοφασισμού ή δεν είσαι.

Είναι αυτονόητο ότι η δικαιοσύνη θα αντιμετωπίσει και αυτά τα φαινόμενα όπως οφείλει.

Πρέπει όμως να ξέρουν οι τοπικοί δήθεν «αγανακτισμένοι»:

Δεν μπορούν να με τρομοκρατήσουν.

Η Δημοκρατία είναι ανίκητη και δεν εκφοβίζεται.

Δείτε το δημοσίευμα

Το Μεγάλο Σάββατο φτάνει το Άγιο Φως από τον Πανάγιο Τάφο: Η ώρα που θα φτάσει και η ειδική πτήση

Την πέταξε έξω από το αεροπλάνο ο Πιλότος γιατί φορούσε προκλητικά ρούχα κατά την γνώμη του…