Τα παιχνίδια της πολιτικής στις Ευρωεκλογές 2024: Η αντιπαράθεση στην ΕΡΤ

“Έχετε πέντε χρόνια βουλευτής και δεν σας έχει κάνει ούτε υφυπουργό” τόνισε ο κ. Αντώναρος προκαλώντας την έκρηξη του κ. Λαζαρίδη.

Οι μηχανές των κομμάτων έχουν μπει σε πλήρη λειτουργία για τις Ευρωεκλογές του 2024 και για αυτό το λόγο ο Μακάριος Λαζαρίδης και ο Ευάγγελος Αντώναρος βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής “Συνδέσεις” στην ΕΡΤ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν έντονες ατάκες με τη συντονίστρια Χριστίνα Βίδου.

“Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα που θα έχουμε θα εκπλήξει, γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αλλάξει τον τρόπο που ασκείται η πολιτική στην Ελλάδα,” σημείωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος. Σε αντίθεση, ο κ. Λαζαρίδης σχολίασε ότι “ασχολείται με τον τρόπο ζωής, κάνει κρουαζιέρες στο Αιγαίο,” προκαλώντας ενόχληση στον συνομιλητή του.

“Δεν είναι έτσι, κύριε. Αυτό το βλέπετε εσείς! Τον περιμένετε από τη μια γωνία και βγαίνει από την άλλη!” είπε ο Ευάγγελος Αντώναρος. Στη συνέχεια, ο κ. Λαζαρίδης απάντησε, “Καλά, τώρα. Ας δούμε από ποια γωνία θα βγει τη νύχτα της 9ης Ιουνίου!”

Η συζήτηση συνεχίστηκε με ανταλλαγή απόψεων για την πολιτική κατάσταση στη χώρα. Ο κ. Αντώναρος κατέληξε λέγοντας, “Υπερασπίστε τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος σας έχει πέντε χρόνια βουλευτή και δεν σας έχει κάνει ούτε υφυπουργό.” Σε απάντηση, ο κ. Λαζαρίδης είπε, “Δεν με ενδιαφέρει να γίνω υπουργός. Κατέβηκα στην Καβάλα για να βοηθήσω τον τόπο μου. Όταν κατέβηκα σε εκλογές, εκλέχτηκα! Εσείς δεν εκλεγήκατε ποτέ με σταυρό και ήσασταν κυβερνητικός εκπρόσωπος.”

Ανακοινώθηκαν οι 4 υποψήφιοι για την επόμενη αποχώρηση στο Survivor

Τα Αποκαλυπτήρια της Μεγάλης Εβδομάδας στο OPEN