Αιφνίδια ανατροπή στην πρόσφατη αποχώρηση

Ποιο ζευγάρι απογοήτευσε με τη νέα του εμφάνιση και αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το J2US;

Για μια ακόμα φορά στη μικρή μας οθόνη ήρθε το J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Αυτή ωστόσο έμελλε να είναι και η τελευταία παρουσία επί σκηνής για ένα ζευγάρι, δηλαδή τον ερασιτέχνη και τον επαγγελματία παρτενέρ του, τραγουδιστή.

Όλα τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια του μουσικού προγράμματος έδωσαν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν τόσο την θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού όσο και την καλύτερη δυνατή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή του J2US. Πιστοί στο πόστο τους άλλωστε βρίσκονταν η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Βίκυ Σταυροπούλου.

Προγραμματισμένα απούσα από την παρέα των κριτών ήταν η Δέσποινα Βανδή, την θέση της οποίας και έπιασε εκτάκτως ο Ηλίας Ψινάκης. Στο κλείσιμο της βραδιάς λοιπόν, ως είθισται, ο παρουσιαστής του J2US κάλεσε στη σκηνή όσα μέλη των ζευγαριών είχαν απομείνει μέχρι εκείνη την ώρα στο στούντιο για να τους ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

Τον συμψηφισμό δηλαδή της βαθμολογίας των κριτών και των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού, ο οποίος και θα έδειχνε οριστικά την πόρτα εξόδου σε δυο πρόσωπα του J2US. Και, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στον… τάκο του μουσικού προγράμματος του Alpha βρέθηκαν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την Χριστίνα Μηλιού και ο Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος με την Daphne Lawrence.Ύστερα από 10 lives… δεν θα συνεχίσουν να ξεδιπλώνουν το τραγουδιστικό τους ταλέντο στη σκηνή του J2US η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την Χριστίνα Μηλιού. «Ήταν ένα ιδιαίτερο και μοναδικό ταξίδι! Η ξανθιά περούκα, όμως, σήμερα μάλλον δεν άρεσε» παραδέχθηκε με χιούμορ η εκρηκτική ηθοποιός, η οποία και αποτελούσε μαζί με την παρτενέρ της το μοναδικό γυναικείο ζευγάρι στον φετινό κύκλο του σόου.

Ο Γιώργος Αμούτζας σε αμηχανία: Είναι αληθινό το ειδύλλιο του;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αναγνώριση της ανάγκης της μητέρας μου να φύγει