Χειρουργική επέμβαση για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη: Η δύσκολη εβδομάδα των παθών

Το μήνυμα που μοιράστηκε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, μέσα από τα social media, λίγο μετά την προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

Μέσα από τα social media επέλεξε να επικοινωνήσει ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης πως υποβλήθηκε σε μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση πριν από λίγες ώρες. Κι αυτό μιας και ο τραγουδιστής και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο από το νοσοκομείο.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μας ενημέρωσε πως απαλλάχθηκε από «κάτι κακές αμυγδαλές» και πια αναρρώνει, συνοδεία έντονου πόνου όπως ο ίδιος τονίζει, στο σπίτι του.

«Απαλλάχθηκα από κάτι κακές αμυγδαλές που είχα, η εβδομάδα είναι των παθών γιατί από πόνο δε θέλετε να ξέρετε, μα όλα για καλό και όλα με τους αγαπημένους μου κοντά μου. Ευχαριστώ πολύ πολύ για τα άπειρα μηνύματα ενδιαφέροντος και ευχών».

«Καλή ανάσταση! Καλό Πάσχα σε όλους όλες όλα! Σας στέλνω τόνους αγάπης» έγραψε χαρακτηριστικά Παναγιώτης Ραφαηλίδης στη λεζάντα με την οποία και επέλεξε αυτή τη νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή εικόνας: NDP Photo


Διαβαστε Ακομη

Τα Αποκαλυπτήρια της Μεγάλης Εβδομάδας στο OPEN

Ο Πέτρος Γαϊτάνος αποκαλύπτει: Τα social media είναι βιασμός της ελευθερίας της δημοκρατίας