Ευχαριστούμε τους ήρωες: Συγκλονιστικό βίντεο μέσα από το πιλοτήριο του Σινούκ που επιχειρεί στη φωτιά στο Λουτράκι

Τα πλάνα από το πιλοτήριο συγκλονίζουν!

Η σωτήρια επιχείρηση

Καλύτερα φαίνεται να είναι τα πράγματα σήμερα από το πύρινο μέτωπο στο Λουτράκι, καθώς έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο «Δευκαλίων» των ενόπλων δυνάμεων. Η συνδρομή και των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν σημαντική για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά στο Λουτράκι καθώς ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για βοήθεια.

Η εικόνα από το μέτωπο στο Λουτράκι, είναι καλή στο δυτικό μέτωπο, έχει οριοθετηθεί νότια στην ΕΟ Αθηνών-Πατρών, ενώ υπάρχει ενεργό κομμάτι βόρεια της Καλλιθέας, όπου έγινε η κυρία προσπάθεια κατά τη διάρκεια της νύχτας και συνεχίζεται.
Με το πρώτο φως επιχειρούν ένα ΑΒ-214, 2 CL-415 και 3 τράκτορες στο πρώτο κυμα, ενώ θα ακολουθήσουν ένα ΑΒ-214, 2 CL-415 και 2 CL-215.

Σε εφαρμογή το σχέδιο «Δευκαλίων»

Σύμφωνα με το protothema.gr, έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο «Δευκαλίων», που είναι η κωδική ονομασία που έχει δώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού στο Σύστημα Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών.

Προστασίας της χώρας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτων αναγκών και ήδη έχουν σταλεί ομάδες στα μέτωπα των πυρκαγιών.

Σε βίντεο φαίνεται η προσπάθεια Σινούκ να βοηθήσει στη φωτιά στο Λουτράκι αλλά και πλάνα από τις αντιπυρικές ζώνες που άνοιξαν μηχανήματα των ΕΔ στην ίδια περιοχη.

«Το όνειρο όλων των αντρών»: Η Κατερίνα Καινούργιου με μπικίνι, στα 37 της, είναι μια αγαλματένια οπτασία

Γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα: Αστυνομικός απομακρύνει μωρό από τις φλόγες στη Μάνδρα