Γιώργος Θεοφάνους: Ανακοινώνει πως δεν έχει επικοινωνία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

“Για ποιον λόγο να την πάρω τηλέφωνο; Το έκανα την προηγούμενη φορά”, είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Μια πλήρης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” με τον Νίκο Συρίγο. Ο γνωστός στιχουργός και συνθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη Νατάσα Θεοδωρίδου, με την οποία πλέον δεν επικοινωνεί.

“Ο Αντώνης Βαρδής έφυγε θυμωμένος από τη ζωή. Έχουμε πολλές φορές αντιπαραθέσεις με τους τραγουδιστές, αλλά αν είχα τη φωνή, θα τραγουδούσα εγώ. Αν είχα τη φωνή και την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, θα έλεγα εγώ τα τραγούδια του. Δεν θα τα έγραφα μόνο”, δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Νταλάρα και στις δηλώσεις του για τους τραγουδιστές και τις διαφημίσεις, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε: “Ο Νταλάρας έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, αλλά δεν είναι πολύ σωστό για τους νέους. Είδα τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα. Πολλά από αυτά που είπε είναι σωστά, αλλά μπορεί να ειπώθηκαν με λάθος τρόπο. Δεν έχει άδικο για το βόθρο της Βουλής, γιατί εκεί είναι στο απυρόβλητο οι βουλευτές και οι πολιτικοί”.

Σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε: “Άκουσα ότι προεξοφλήθηκε η ψηφοφορία της επιτροπής. Αλλά τι συμβαίνει; Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΡΤ το διέψευσε. Δεν προτείνω να ανταλλάξουμε 12άρια, όπως οι βόρειοι λαοί. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα παρασκήνια στη βαθμολογία. Αλλά έχω δει να γίνονται. Όταν πήγα για πρώτη φορά στη Eurovision, πλήρωσα τα παρασκήνια της προηγούμενης χρονιάς.

Επιτροπές άλλων χωρών μου είπαν ότι δεν μπορούν να μας δώσουν βαθμούς, γιατί την προηγούμενη χρονιά είχαν υποσχεθεί βαθμολογία και τελικά τους έδωσαν ένα. Θέλω η Μαρίνα Σάττι να φέρει το κύπελλο, όπως και η Κύπρια, αλλά εξαρτάται από το πόσο θα επενδύσει η ΕΡΤ. Ο διαγωνισμός είναι πια μόνο vision, το τραγούδι είναι δευτερεύον. Θα προτιμούσα το τραγούδι να έχει κουπλέ και ρεφρέν, είμαι της παλιάς σχολής. Προσωπικά, δεν θα έφτιαχνα ένα βιντεοκλίπ όπως η Μαρίνα Σάττι, από αισθητικής πλευράς”.

Σχετικά με την τραπ μουσική, ο Γιώργος Θεοφάνους δήλωσε: “Τα παιδιά πολλές φορές νομίζουν ότι επαναστατούν μέσω της τραπ, αλλά δεν επαναστατείς με βρισιές. Η συνεργασία των ποπ τραγουδιστών με τους τράπερς γίνεται μόνο για εμπορικούς λόγους, ρωτήστε τον Ρέμο και τη Βανδή. Με λυπεί γιατί οι μεγάλοι τραγουδιστές συνεργάζονται με τράπερς και ταυτόχρονα διασκευάζουν Πλέσσα ή Κατσαρό. Στην αναστάτωσή τους, δεν ξέρουν ποιος πουλάει και σε ποιον απευθύνονται. Οι τραγουδιστές που συνεργάζονται με τράπερς δεν πιστεύω ότι θα νιώθουν υπερήφανοι, αλλά θα ξεχαστούν όταν κάνουν ένα καλό τραγούδι”.

Ο Γιώργος Θεοφάνους ανέφερε επίσης: “Δεν μπορώ να βγαίνω το βράδυ ξεβράκωτος και να απαιτώ να με πάρουν στα σοβαρά, αν αποφασίσω να πω ένα έντεχνο τραγούδι. Το Ηρώδειο θα έπρεπε να σηματοδοτεί κάτι, δεν είναι για όλους μας. Ένιωσα λύπη που είδα τον Αντώνη Ρέμο στο Ηρώδειο με τον Μάικλ Μπόλτον, γιατί αναγκάστηκε να πει μόνο 4 τραγούδια από το ρεπερτόριό του. Πρέπει να ντρέπεται ο Ρέμος ή η Άννα Βίσση για το ρεπερτόριο που έχουν ερμηνεύσει;”.

Τέλος, ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε στη Νατάσα Θεοδωρίδου: “Δεν επικοινωνούμε, δεν έχουμε καμία επαφή και με λυπεί γιατί είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια. Για ποιο λόγο να την καλέσω τηλεφωνικά; Το έκανα την προηγούμενη φορά. Δεν χρειάζεται να έχουμε σχέση με όλους”.

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για τις απαίσιες επιθέσεις που δέχεται: Αποκαλύπτει τις ύβρεις και τις απειλές που δέχεται

Η αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου: Κάνουμε μπάνιο στον Δημήτρη Παπανώτα; Τον ξεπλένουμε;