Η αναζήτηση της Άριελ: Η στιγμή που άλλαξε τα πάντα το 2008

Η ετικέτα “παιδί θαύμα” είναι κατάρα, εμένα δεν με ωφέλησε», είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά. Η ηθοποιός μίλησε για την ετικέτα του παιδιού θαύματος, την πολυτέλεια να λέει όχι σε προτάσεις, αλλά και το διαζύγιό της.

«Η ετικέτα “παιδί-θαύμα” είναι κατάρα. Θα είχα μία πιο ομαλή πορεία καλλιτεχνική επειδή αυτή η ετικέτα δεν με ωφέλησε. Δεν έχω αλλάξει πολύ εμφανισιακά και αναγκαζόμουν να λέω ότι είμαι μεγαλύτερη για να με παίρνουν πιο στα σοβαρά. Ήμουν δύσκολο παιδί για τους συγκεκριμένους γονείς που είχα. Ήμουν συνεχώς σε κίνηση, ενθουσιώδης, ζωηρή και αλλά και αγοροκόριτσο. Είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη αλλά υπάρχουν και αγωνίες με τα παιδιά και σκέψεις που με αγχώνουν», είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη είπε στη συνέχεια: «Μια όμορφη πρόταση για έναν ρόλο στην τηλεόραση ή στο θέατρο θα με έκανε να νιώσω έναν παιδικό ενθουσιασμό και έναν έρωτα παράφορο. Έχω την πολυτέλεια να λέω όχι σε επαγγελματικές προτάσεις. Παλιά φοβόμουν ότι δεν θα έβρισκα ξανά δουλειά. Στο παρελθόν θεωρούσα ότι η αξία μου και η υπόστασή μου υπήρχε μόνο όταν δούλευα συνεχώς και αυτό δεν το άντεχα. Το 2008 έγινε ένα μπαμ και σταμάτησα τη δουλειά για να βρω την Άριελ».

Σχετικά με το διαζύγιό της, η Άριελ Κωνσταντινίδη ανέφερε: «Μετά το διαζύγιο πολλές φορές τα παιδιά μου με ρωτούσαν “αγαπάς τον μπαμπά;”».

Πηγή εικόνας: NDP

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Επιστροφή στο σπίτι μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη αποκαλύπτει: Η εμπειρία της στο Nomads και οι πρώτοι χορηγοί της