Η απόλυσή μου λόγω έλλειψης air condition: Η δήλωση της Σοφίας Βογιατζάκη

Πάνω απ’ όλα η υγεία μου. Δεν είναι ντιβισμός ή παραξενιά. Κόντεψα να πάθω θερμοπληξία.

Κατά τη φωτογράφιση των τίτλων της νέας σειράς των Ρέππα-Παπαθανασίου “Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα”, η Σοφία Βογιατζάκη συναντήθηκε από την κάμερα του Happy Day. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, αποκαλύπτοντας την απέχθειά της προς τη ζέστη.

“Η γραφή των Ρέππα-Παπαθανασίου είναι καταπληκτική και είναι πάντα μαγικό να συνεργάζεσαι μαζί τους. Αισθάνομαι ευλογημένη. Είμαι η δολοπλόκα αδελφή Καραμαζόφ, θα μιλάω με ρωσική προφορά. Παρατηρείς ότι σε χώρες με πολύ κρύο, οι γλώσσες είναι σφιχτές και δεν ανοίγουν πολύ το στόμα”, δήλωσε η Σοφία Βογιατζάκη.

“Είμαι άνθρωπος που αρέσει ο χειμώνας, αλλά απεχθάνομαι την υπερβολική ζέστη. Αγαπώ το καλοκαίρι, γιατί μου φτιάχνει τη διάθεση, αλλά θέλω να είμαι συνέχεια ή στη θάλασσα ή κάτω από κλιματισμό. Αρρωσταίνω με τη ζέστη”, παραδέχτηκε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.

“Σε μια δουλειά όπου δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός, παραπονιόμουν. Όλοι παραπονιόμασταν και αποφάσισα να φύγω. Ε, δεν θα αρρωστήσω, πάνω απ’ όλα η υγεία μου. Δεν είναι ντιβισμός ή παραξενιά. Κόντεψα να πάθω θερμοπληξία. Δίνω μια-δυο ευκαιρίες, αλλά στην τρίτη… αντίο!”, περιέγραψε αμέσως μετά η Σοφία Βογιατζάκη.

Eυrojackpot 29 εκατομμuρίων εuρώ: Στην Ελλάδα το τuχερό δελτίο, αuτός ο 1ος μεγάλоς τuχερός

Το αθώο διάβασμα της Μαίρης Συνατσάκη: Οι αθέμιτες κατηγορίες της Ζήνας Κουτσελίνη