Η δημόσια εξομολόγηση της Νόνης Δούνια: Το πιο ντροπιαστικό πείραμα της ζωής μου

Αν μπορούσα να βγω για φαγητό με κάποιον, ο πρώτος θα ήταν ο πατέρας μου. Θα ‘θελα να του πω αυτά που δεν πρόλαβα και να του γνωρίσω τα παιδιά μου.

Στην κάμερα του MAD και το ειδικό πρόγραμμα «MAD Questions – The Elections Edition» μίλησε η Νόνη Δούνια. Το γνωστό πρώην μοντέλο και υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία απάντησε σε ερωτήσεις των τηλεθεατών, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του εαυτού της και περιστατικά στα οποία δεν είχε μέχρι σήμερα αναφερθεί.

«Το πιο ντροπιαστικό πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ δημόσια είναι να έχω πατήσει χαρτί τουαλέτας και να το κουβαλάω μαζί μου και να φαίνεται για αρκετή ώρα. Το κατάλαβα μετά από μισή ώρα», περιέγραψε αρχικά η Νόνη Δούνια.

«Αν μπορούσα να βγω για φαγητό με 3 ανθρώπους, είτε εν ζωή είτε όχι, ο πρώτος θα ήταν ο πατέρας μου. Θα ‘θελα να του πω αυτά που δεν πρόλαβα να του πω ενδεχομένως και να του γνωρίσω και τα παιδιά μου. Επίσης, θα ήθελα να βγω για φαγητό με τη Φρίντα Κάλο και τη Μισέλ Ομπάμα», παραδέχεται αμέσως μετά στην κάμερα του MAD.

«Περπατώντας στην Αθήνα το πιο παράξενο πράγμα που έχω δει είναι ένας αρουραίος την περίοδο της πανδημίας. Η αγαπημένη μου παιδική ανάμνηση είναι τα καλοκαίρια που ερχόταν μπροστά από το σπίτι μας στις Σπέτσες η υδροφόρα και εμείς παρακαλούσαμε να ανέβουμε στη γέφυρα για να κάνουμε βουτιά», θυμάται σε άλλο σημείο η Νόνη Δούνια.
Διαβαστε Ακομη

Άρης Σοϊλέδης: Το νέο ερωτικό του κεφάλαιο δεν αφορά κανέναν

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανανέωση συμβολαίου με το Star και η συμμετοχή του γιου του