Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλάει για την επίθεση με βιτριόλι: Ο θυμός της και η αντίδρασή της

“Δεν έχω δέρμα, αγγεία, φλέβες. Δεν μπορώ να ιδρώσω, δεν έχω ελαστικότητα, δεν μπορώ να στρίψω τον λαιμό μου”.

Για την απίστευτη επίθεση που υπέστη με βιτριόλι μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο “Στούντιο 4” της Μεγάλης Πέμπτης (2/5). Η 38χρονη motivational speaker περιέγραψε τα τραυματικά που έζησε το μεσημέρι της 20ης Μαΐου 2020 στην Καλλιθέα, όταν η τώρα καταδικασμένη Έφη Κακαράντζουλα της ρίχνει βιτριόλι στο πρόσωπο.

“Δεν λέω ότι δεν αξίζει να θυμώσω ή να είναι εκεί που είναι αυτή η γυναίκα. Εγώ δεν το επιδιώκω, δεν το σκέφτομαι. Η συγχώρεση έχει να κάνει με εμάς. Αν σκέφτομαι συνέχεια να της συμβεί κάτι, χάνεις χρόνο, αποκλίνεις από τον στόχο σου, καταναλώνεις ενέργεια”, δηλώνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

“Όταν κάποια φίλη μου λέει ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, της απαντάω: έχω εμφανιστεί στην τηλεόραση χωρίς αυτί, χωρίς μαλλιά και χωρίς φρύδια. Ποτέ δεν σκέφτηκα το να εμφανιστώ με αυτό τον τρόπο στην τηλεόραση.

Δεν έχω δέρμα, μου λείπουν τα δομικά συστατικά της επιδερμίδας. Δεν έχω αγγεία, φλέβες, δεν μπορώ να ιδρώνω, δεν έχω ελαστικότητα, δεν μπορώ να στρίψω τον λαιμό μου. Αυτό αν δεν το δείχνεις, ο άλλος δεν μπορεί να καταλάβει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση”, περιγράφει στην κάμερα της ΕΡΤ1.

“Η ζωή μου χωρίζεται σε πριν και μετά την επίθεση, αλλά παραμένω αισιόδοξη. Σίγουρα έχω γίνει πιο απαιτητική, έχω ξεσπάσματα και τα περισσότερα τα βίωσε η μητέρα μου. Πολλοί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την κατάστασή μου και κάποιοι το πέτυχαν”, εξομολογείται σε άλλο σημείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

“Δεν θυμάμαι καμία μέρα που να μην σκέφτηκα την ημέρα της επίθεσης. Πέρασα από τη διαδικασία της αμφισβήτησης και της άρνησης, αλλά δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους. Αυτό που με κράτησε ήταν η ελπίδα και ο στόχος”, παραδέχεται μεταξύ άλλων στην ίδια συνέντευξη η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Καλομοίρα Εκφράζει Ευγνωμοσύνη για την Αναφορά Ηλεκτρονικής Απάτης

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μαρίας Μενούνος: “Πώς πέθανε η μαμά μου πριν από 3 χρόνια;”