Η Μαρία Μπακοδήμου αναλύει την αδικία προς τον Ηλία Ψινάκη

“Αυτή η στάση του Ηλία δείχνει ότι το κράταγε, έχει ακούσει κι αν έχει ακούσει όλα αυτά τα χρόνια” δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου.

Την προσωπική της άποψη μοιράστηκε η Μαρία Μπακοδήμου με την τηλεοπτική της παρέα, στο «Γεια σου» της Κυριακής, σχετικά με όσα δήλωσε on air ο Ηλίας Ψινάκης για την Μαίρη Συνατσάκη λίγες ώρες νωρίτερα στο επεισόδιο του J2US. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής εξήγησε πως κατά την ίδια κάπως ο γνωστός μάνατζερ αδίκησε τον εαυτό του.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπακοδήμου επισήμανε πως «ο Ηλίας κάπου το έχασε. Αδίκησε πάρα πολύ τον εαυτό του και με τον απαξιωτικό τρόπο που μίλησε για το metoo και, επίσης, δεν είχε κανένα λόγο να θυμώσει για την τοποθέτηση που είχε κάνει τότε η Μαίρη Συνατσάκη. Για μένα ήταν ολοφάνερο ότι το παιχνίδι που έκαναν τότε με την Κατερίνα Λιόλιου, καλόγουστο ή κακόγουστο, όπως θέλει το κρίνει ο καθένας, ήταν στημένο.

«Δεν υπήρξε κακοποίηση εκείνη τη στιγμή, το έχει πει και η ίδια (σ.σ. η Κατερίνα Λιόλιου την περίοδο που συμμετείχε στο τελευταίο κύκλο του ελληνικού X Factor που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του MEGA). Αλλά έπρεπε να απαντήσει με αυτό τον τρόπο;».«Αυτή η στάση του δείχνει ότι το κράταγε. Ο Ηλίας Ψινάκης έχει ακούσει κι αν έχει ακούσει όλα αυτά τα χρόνια, η Μαίρη Συνατσάκη είναι το beef του;» αναρωτήθηκε, εν συνεχεία, η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής συμπληρώνοντας πως «ο Ηλίας είναι υπέρ των γυναικών, για όποιον τον ξέρει».


Διαβαστε Ακομη

Ναταλία Γερμανού: Η πρόκληση του Ηλία Ψινάκη για αύξηση των νούμερων – Μην υποτιμάμε τους τηλεθεατές

Αποκαλυπτικές δηλώσεις του Άρη Καβατζίκη για την κοιλιά της Ναταλίας Γερμανού