Η Βασίλισσα της τηλεόρασης: Οι καθηγητές, η σύμβουλος της σχολής και η ανατροπή στην πρεμιέρα

Βασίλισσα της Τηλεόρασης: Πρεμιέρα την Κυριακή στις 21:00.

Το “Tv Queen”, το νέο λαμπερό talent show του OPEN, έρχεται για να αναδείξει την επόμενη αστέρι της ελληνικής τηλεόρασης!

Η Ιωάννα Μαλέσκου, την Κυριακή 28 Απριλίου στις 21:00 στο OPEN, μας υποδέχεται στην εντυπωσιακή Σχολή του “Tv Queen” και το πρώτο live ξεκινά με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις! Οι 17 διαγωνιζόμενες παρουσιάζονται για πρώτη φορά και είναι έτοιμες να αγωνιστούν για τον τίτλο της “Tv Queen”. Ξεκινούν από διαφορετικά σημεία, αλλά έχουν σίγουρα τον ίδιο στόχο: να ξεχωρίσουν και να κυνηγήσουν το όνειρο της τηλεοπτικής καριέρας τους. Κάποιες προέρχονται από την επαρχία, κάποιες από το εξωτερικό, κάποιες έχουν εμπειρία στον χώρο, ενώ κάποιες θα βρεθούν αντιμέτωπες με την κάμερα για πρώτη φορά. Θα μπορέσει μια δημόσια υπάλληλος, μια διακοσμήτρια, μια δασκάλα, μια διαιτητής ποδοσφαίρου να ανταγωνιστούν μια δημοσιογράφο, μια παρουσιάστρια ή μια youtuber;

Η “Tv Queen” πρέπει να διαθέτει ταλέντο, αντίληψη, αμεσότητα, αντοχή, θέληση και πάθος για εξέλιξη προκειμένου να κατακτήσει τον στόχο της και το μεγάλο και πολυπόθητο συμβόλαιο με την Barking Well! Ο διευθυντής της Σχολής, Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά και καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου, θα είναι εκεί για να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να προσφέρουν στις διαγωνιζόμενες όλη την υποστήριξη που θα χρειαστούν, προκειμένου να προχωρήσουν στα επόμενα βήματά τους με επιτυχία. Οι καθηγητές Έλενα Χριστοπούλου, Τάσος Τρύφωνος, Παντελής Τουτουντζής και η σύμβουλος της Σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη, με την πολυετή εμπειρία τους αναλαμβάνουν έναν σημαντικό ρόλο γεμάτο προκλήσεις. Θα βρίσκονται δίπλα στις διαγωνιζόμενες στο όμορφο ταξίδι της μάθησης, θα τις ενθαρρύνουν και θα τις καθοδηγούν, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις δυνατότητές τους.

Σε κάθε live θα αξιολογείται η πορεία τους, ανάλογα με την επίδοσή τους σε απαιτητικές δοκιμασίες. Μετά την πρεμιέρα, οι διαγωνιζόμενες μπαίνουν στη Σχολή και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα παρακολουθούμε τα βήματά τους αλλά και ό,τι συμβαίνει “ζωντανά”. Ο στόχος τους είναι να ανταποκριθούν στο εντατικό πρόγραμμα και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν μια θέση στην εγχώρια τηλεοπτική αγορά. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και η διαδρομή δεν θα είναι πάντα εύκολη!

Ο δρόμος προς την επιτυχία θα είναι γεμάτος προκλήσεις και οι τηλεθεατές θα έχουν κύριο ρόλο για να αποφασίσουν ποιες θα παραμείνουν μπροστά στις κάμερες και ποια θα αναδειχθεί ως η “Tv Queen”. Το “Tv Queen”, το νέο μεγάλο talent show του OPEN έρχεται live κάθε Κυριακή στις 21:00 και κάνει πρεμιέρα με μια ανατροπή! “Tv Queen Live” κάθε Κυριακή στις 21:00 και Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 22:30 “ζωντανά” στο OPEN
#tvqueengr

Ιωάννα Μαλέσκου: Τέλος η συζήτηση για τον ΣΚΑΪ, κλείσει το κεφάλαιο

Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει στο Παρίσι: Μια μαγική τελετή αποκάλυψης