Η Μαρίνα Σάττι καταστρέφει τη σκηνή στη δεύτερη πρόβα της Eurovision 2024

Η Μαρίνα Σάττι είναι πλήρως έτοιμη για τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024 με το τραγούδι “Ζάρι” της!

Φαίνεται ότι οι προετοιμασίες για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024 είναι σε πλήρη εξέλιξη για την επόμενη εβδομάδα. Η ενεργητική τραγουδίστρια ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον δεύτερο ημιτελικό που θα λάβει χώρα την Πέμπτη στο Μάλμε της Σουηδίας.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε για δεύτερη φορά στη σκηνή της Eurovision 2024 για να επαναλάβει το τραγούδι “Ζάρι” της. Περιτριγυρισμένη από τους χορευτές της, η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό έδωσε τον καλύτερο της εαυτό εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Από την πρώτη πρόβα της, η Μαρίνα Σάττι φαίνεται να έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον για την Eurovision 2024, με το τραγούδι της να έχει ανεβαίνει στις προβλέψεις. Θα συνεχίσει άραγε αυτή η επιτυχία καθώς πλησιάζουμε στον δεύτερο ημιτελικό;

Μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Instagram για τη Eurovision 2024, μπορούμε να δούμε μερικές φωτογραφίες από τη δεύτερη πρόβα της Ελλάδας στο Μάλμε της Σουηδίας. Σε ορισμένες από αυτές, μπορούμε να δούμε και χορευτικά κομμάτια, όπως η στιγμή που ένας χορευτής αφήνει να φαίνεται η ενδυματολογική επιλογή της Μαρίνας Σάττι.

Για το ιστορικό της Eurovision 2024, η Κύπρος με τη Σίλια Καψή και το τραγούδι “Liar” θα εμφανιστεί πρώτη στον πρώτο ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαΐου. Δύο μέρες αργότερα, στις 9 Μαΐου, η Μαρίνα Σάττι θα βρεθεί στη σκηνή με σκοπό να μαγέψει τους Ευρωπαίους με το “Ζάρι” της.

Διαβάστε περισσότερα στο Eurovision 2024!

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει: Η συγκλονιστική εμπειρία της με τη σεξουαλική παρενόχληση και η αντίδραση της μητέρας της

Ένα ταξίδι στο παρελθόν: Η συνάντηση του Δημήτρη Αλεξανδρή με τη Δέσποινα Κούρτη και την Ερατώ Πίσση στις \”Άλλες εποχές\”