Η συγκλονιστική μαρτυρία του πατέρα του αδικοχαμένου TikToker: Αναζητώντας την αλήθεια

Βρίσκομαι σε απόλυτο σοκ από τον χαμό του παιδιού μου. Μου είπαν ότι έπεσε από μια σκάλα.

Τραγικός θάνατος βρήκε ο δημοφιλής TikToker Τζανέ, όταν μαζί με φίλους του βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο χωριό της Νότιας Ιταλίας. Ο αδικοχαμένος νεαρός, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, παραπάτησε και έπεσε από μπαλκόνι χωρίς προστατευτικά κάγκελα, κάνοντας βουτιά θανάτου από ύψος 40 μέτρων.

Το σοκαριστικό περιστατικό έγινε την περασμένη Τρίτη (12/3) στο χωριό Roghudi Vecchio, με τη σορό του Τζανέ να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο ακαριαίος του θάνατος. Η θλιβερή είδηση έγινε τάχιστα γνωστή στην Ελλάδα και την τοπική κοινωνία της Κατερίνης απ’ όπου καταγόταν ο νεαρός, βυθίζοντας συγγενείς και φίλους στο πένθος.

Η κηδεία του αδικοχαμένου TikToker αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες στη Γεωργία, με την οικογένειά του να προσπαθεί να διαχειριστεί το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Τζανέ μίλησε στην εκπομπή Live News το μεσημέρι της Τρίτης (19/3) για την απώλεια του γιου του.

«Βρίσκομαι συντετριμμένος από τον χαμό του παιδιού μου. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, πώς έχασε τη ζωή του. Μου είπαν ότι έπεσε από μια σκάλα. Ο γιος μου έμεινε 15 χρόνια στην Ελλάδα. Ήξερα ότι είναι ένας γνωστός TikToker.

Πίστευα ότι στην Ιταλία είχε πάει ως τουρίστας, όπως συνήθιζε να πηγαίνει και σε άλλα μέρη. Προφανώς ανησυχούσα πολύ, όταν έκανε επικίνδυνα βίντεο. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει στη Γεωργία τις επόμενες μέρες», ανέφερε συγκλονισμένος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο άτυχος πατέρας του Τζανέ.Ο αιφνίδιος αδιάθετος παίκτης που συγκλόνισε τους κριτές στο MasterChef

Περικλής Κονδυλάτος: Ακροάσεις που πλήγωσαν