Ο αιφνίδιος αδιάθετος παίκτης που συγκλόνισε τους κριτές στο MasterChef

Είσαι εντάξει; – Η ένταση πέρασε τον διαγωνιζόμενο.

Ένα απαιτητικό Τεστ Δημιουργικότητας περίμενε τους διαγωνιζόμενους στο αποψινό (19/3) επεισόδιο του MasterChef 2024. Τα βασικά υλικά που τους προσφέρθηκαν ήταν τα αυγά και ένα ολόκληρο κοτόπολο, με αρχικό χρόνο μαγειρικής τα 45 λεπτά.

Ο Άνχελ Σαχπαζής, ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, ήταν εκείνος που όρισε όλα τα ζευγάρια των μονομαχιών, ενώ είχε επίσης τη δυνατότητα να δώσει σε όποιους δυο παίκτες εκείνος επιθυμούσε 60 λεπτά χρόνο μαγειρικής. Παράλληλα από την αποψινή δοκιμασία θα αναδειχθεί ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά τον Ηλία και τον Χρήστο.

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης των πιάτων από την κριτική επιτροπή του MasterChef, ο Γιάννης ήρθε αντιμέτωπος με τον Σταμάτη αλλά και με το έντονο άγχος του, το οποίο παραδέχθηκε ο ίδιος μπροστά στους τρεις κριτές.

«Μου έχει κοπεί η ανάσα τώρα, δεν ξέρω γιατί», είπε αρχικά ο Γιάννης, όταν του δόθηκε ο λόγος για να παρουσιάσει το πιάτο του, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον ρωτά αν αισθάνεται καλά.

«Αγχώθηκα λίγο με το σιφόν η αλήθεια είναι», απάντησε ο παίκτης της μπορντό μπριγάδας του MasterChef, ενώ οι κριτές του πρότειναν να πάρει τον χρόνο και τις ανάσες του, προκειμένου να είναι σε θέση να συνεχίσει την παρουσίαση.

«Το πέρασα το άγχος μου. Έχω εμπιστοσύνη στο πιάτο μου, ξέρω ότι είναι νόστιμο αλλά περιμένω να ακούσω και τη γνώμη των κριτών», είπε λίγο αργότερα ο Γιάννης στο προσωπικό του cue. Ωστόσο, ο παίκτης της μπορντό μπριγάδας δεν κατάφερε να κερδίσει τον πόντο, με τον Σταμάτη να ισοφαρίζει το σκορ για τις δύο ομάδες του MasterChef.


Διαβαστε Ακομη

Αuτή είναι η Νο1 αıτία ασθένεıας παγκοσμίως – Ο μισός πληθυσμός την έχει

Η συγκλονιστική μαρτυρία του πατέρα του αδικοχαμένου TikToker: Αναζητώντας την αλήθεια