Η αμφιλεγόμενη επιχειρηματίας στο Dragons’ Den: “Προμήθεια χωρίς να το ξέρω;”

Η πιο σουρεάλ στιγμή στη διετία του Dragons’ Den έπεσε στην Μαρία Χατζηστεφανή!

Απέναντι στους επενδυτές στο νέο επεισόδιο του Dragons’ Den, το βράδυ της Παρασκευής, αποφάσισε να εμφανιστεί ο Βίας Στρατής προκειμένου να παρουσιάσει τη δική του ιδέα και να λάβει την καλύτερη δυνατή προσφορά. Ωστόσο, καθώς περιέγραφε λεπτομερώς τα σχέδιά του, προκάλεσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Μαρίας Χατζηστεφανή.

Ο ιδρυτής της πλατφόρμας εξοικονόμησης χρημάτων μέσω αγορών αποκάλυψε στην επενδύτρια του Dragons’ Den και προέδρα της Rodial Group ότι ήδη συνεργάζεται με την εταιρεία της χωρίς να το γνωρίζει η ίδια! “Έχουμε ήδη στην πλατφόρμα μας τη μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία, τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα κράτησης ξενοδοχείων και ακόμα και την εταιρεία της κας. Χατζηστεφανή,” τόνισε ο Βίας μπροστά στους επενδυτές.

“Έχετε προϊόντα της Rodial; Πού τα βρήκατε;” αναρωτήθηκε, έκπληκτη, η Μαρία Χατζηστεφανή, προκειμένου να τον πειράξει με χιούμορ, ο Χάρης Βαφειάς, επισημαίνοντας ότι “εσύ κοιμάσαι και άλλος πουλάει Rodial”.

Τότε η επενδύτρια του Dragons’ Den ρώτησε: “Κανείς δεν με ρώτησε αν θέλω να είμαι στο ApoPou (σ.σ. η πλατφόρμα του διαγωνιζόμενου). Πώς έγινε αυτό; Μας δίνετε και προμήθεια χωρίς να το γνωρίζω;” Απέκτησε αμέσως μια θετική απάντηση από τον διαγωνιζόμενο στο ριάλιτι επιχειρηματικότητας με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1.

Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκαλύπτει: “Άρνηση καριέρας στην ΕΡΤ λόγω δυσκολίας στο ρο”

Αποβολή από το MasterChef: Η παίκτρια που έσπασε το γλυκό της αποχώρησε χωρίς βαθμολογία