Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκαλύπτει: “Άρνηση καριέρας στην ΕΡΤ λόγω δυσκολίας στο ρο”

“Έχω κάνει μαθήματα ορθοφωνίας και αν υπήρχε τρόπος να το καλύψω, θα το έκανα” ομολογεί η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο με αφορμή την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο Attica Tv. Μεταξύ άλλων, δε, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια πρόδωσε το μυστικό της αισιοδοξίας αλλά και τα «πυρά» που δέχθηκε για το «ρο» της

Θέλω να σου πω ότι βρίσκω πολύ χαριτωμένο, σχεδόν σέξι, τον τρόπο που εκφέρεις το «ρο».

Στην αρχή, θυμάμαι, όταν είχαν έρθει στην ΕΡΤ, μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να κάνω καριέρα επειδή δεν λέω καλά το «ρο». Έχω κάνει μαθήματα ορθοφωνίας και αν υπήρχε τρόπος να το καλύψω, θα το έκανα. Όμως, όπως μου είπε και ο δάσκαλος μου, αυτό είναι ένα στοιχείο που μου δίνει ταυτότητα. Πάντως, είναι γεγονός ότι όταν αγχώνομαι μου ξεφεύγουν περισσότερα «ρο».

Χαμογελάς συνέχεια και φαίνεσαι πολύ θετική σε όλα, αισιόδοξη και χαρούμενη.

Συμβαίνουν ωραία πράγματα στη ζωή μου και νιώθω ευγνωμοσύνη, οπότε γιατί να μιζεριάζω. Γενικά, πάντα προσπαθώ να διατηρώ την καλή μου διάθεση. Μπορεί να μου δώσει χαρά ότι σήμερα είναι μια ηλιόλουστη μέρα, ότι βγαίνουμε να πιούμε έναν καφέ, όλα αυτά τα μικροπράγματα της καθημερινότητας. Όλοι περνάμε τα σκοτάδια μας και έχουν υπάρξει άσχημες περίοδο στη ζωή μας. Όμως είναι πολύ σημαντικό να έχεις συνειδητότητα της στιγμής.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Η ανακοίνωση του Μάξιμου Μουμούρη: Προχωρά σε δημόσια καταγγελία εναντίον της Νάντιας Γιαννακοπούλου

Η αμφιλεγόμενη επιχειρηματίας στο Dragons’ Den: “Προμήθεια χωρίς να το ξέρω;”