Τάνια Μπρεάζου: Η ομορφιά μιας γυναίκας δεν εξαρτάται από το να “τα βγάζει”

“Μια γυναίκα μπορεί να φορέσει ό,τι την εκφράζει ανεξάρτητα με την εξωτερική της εμφάνιση, τα κιλά ή το ύψος” έγραψε η Τάνια Μπρεάζου.

Την απάντησή της έδωσε η Τάνια Μπρεάζου στον Ηλία Ψινάκη μετά τα σχόλια που έκανε χθες ο guest κριτής για τις ενδυματολογικές επιλογές που κάνει η ομάδα της για την ίδια.

«Αν ήμουν μάνατζέρ σας θα είχα εκτελέσει εν ψυχρώ και τον στιλίστα σας και τον κομμωτή σας. Σήμερα είστε τούμπανο, Έχετε μια κορμάρα τρομερή, τρομερό δέρμα, τρομερή φωνή. Το μαλλί αυτό δεν σας πάει το χρώμα, αλλά τώρα δεν φαίνεται και είστε καταπληκτική. Εγώ θα ντυνόμουν πιο σέξι. Αντί να τα φορτώνετε, να τα βγάζετε! Εγώ τι θα έκανα!» είπε χθες ο Ηλίας Ψινάκης.«Ευχαριστώ την ομάδα μου, το beauty team, μου που με τιμά με τις εικόνες που φτιάχνουμε με τόσο κόπο, δημιουργικότητα, τέχνη, ψυχή και πάνω από όλα ήθος. Είμαι πολύ τυχερή που τους έχω. Μια γυναίκα μπορεί να φορέσει ό,τι την εκφράζει ανεξάρτητα με την εξωτερική της εμφάνιση, τα κιλά ή το ύψος.

Μία γυναίκα μπορεί να είναι πανέμορφη με οτιδήποτε κι αν φορέσει αρκεί να νιώθει καλά. Μια γυναίκα δεν είναι ανάγκη να τα βγάζει για να είναι όμορφη. Αν θέλει να τα βγάλει θα το κάνει επειδή εκείνη το θέλει και όχι γιατί το υποστηρίζει το σώμα της. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε με νόημα η Τάνια Μπρεάζου.


Διαβαστε Ακομη

Γιώργος Καραμίχος: “Θετικά αποτελέσματα στις εξετάσεις μετά την υγειονομική περιπέτεια”

Η Ιωάννα Μαλέσκου επιστρέφει στο προσκήνιο: Η πρεμιέρα της στα λευκά