Δώρα Αρχοντάκη: Ο εντυπωσιακός πελάτης που άφηνε 50 κιβώτια σαμπάνια στη Λαμία

Αν δεν ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ίσως και να μη γινόμουν ποτέ τραγουδίστρια. Η αλήθεια είναι αυτή, εκείνος μου έδωσε μια δουλειά στα χέρια.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια παραχώρησε η Δώρα Αρχοντάκη. Η τραγουδίστρια, που έγινε αρχικά γνωστή ως παίκτρια στο πρώτο Big Brother που προβλήθηκε στην Ελλάδα το 2001, μιλά με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της κομματιού με τίτλο «Θα τα καταφέρω».

«Όλο τον χειμώνα δούλευα στη Σάμο και απόψε, μετά την Ανάσταση, θα ξεκινήσω εμφανίσεις στη Λάρισα, στο κέντρο Φάληρο. Η βάση μου είναι πλέον στη Θεσσαλονίκη. Δεν με κουράζει, όμως, το να πηγαίνω για δουλειά σε άλλα μέρη. Απεναντίας, το ευχαριστιέμαι, γιατί αλλάζω συνέχεια παραστάσεις και γνωρίζω νέο κόσμο. Βέβαια, η δουλειά μας είναι απρόβλεπτη. Μπορεί να πας κάπου για δουλειά και να περάσεις υπέροχα, μπορεί όμως να συμβεί και το αντίθετο», δηλώνει η Δώρα Αρχοντάκη.

Ποια είναι η μεγαλύτερη «ζημιά» που έχει γίνει για εσένα στα μπουζούκια;

«Κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν μια περίοδο που δούλευα σε ένα μαγαζί στη Λαμία και ερχόταν σχεδόν κάθε Σάββατο ένας πελάτης από την Αθήνα, ο οποίος μου άνοιγε 50 κιβώτια σαμπάνιες με το που έβγαινα στην πίστα και δεν σταματούσε να πετάει λουλούδια σε όλο το πρόγραμμά μου», απαντά η τραγουδίστρια.

«Μικρή όταν ήμουν, καθόμουν συχνά μπροστά στον καθρέφτη και τραγουδούσα κρατώντας ένα σαμπουάν για μικρόφωνο, αλλά όχι, δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσα να το κάνω επαγγελματικά. Όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε την πρόταση να συνεργαστούμε «στον αέρα», έπαθα σοκ. Εγώ ήμουν ένα νεαρό κορίτσι από την επαρχία, δεν ήξερα τι μου γινόταν και ξαφνικά ένας Μικρούτσικος, που μέχρι τότε τον έβλεπα μόνο στην τηλεόραση, μου προτείνει κάτι τέτοιο», εξομολογείται η Δώρα Αρχοντάκη.

«Θα έλεγε κανείς «όχι»; Φυσικά είπα «ναι», αλλά μετά μου μπήκε και το «μικρόβιο», άρχισε να μου αρέσει αυτή η δουλειά, την οποία αγαπώ πολύ και την κάνω μέχρι σήμερα. Πάντως, αν δεν ήταν ο Ανδρέας, ίσως και να μη γινόμουν ποτέ τραγουδίστρια. Η αλήθεια είναι αυτή, εκείνος μου έδωσε μια δουλειά στα χέρια», παραδέχεται στην απάντησή της η Δώρα Αρχοντάκη.

 

Διαβαστε Ακομη

 

Η συγκλονιστική ιστορία του πατέρα της αδικοχαμένης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους

Μπο: Η απόρριψη της Τάμτα για το τραγούδι μου