Η ανακοίνωση του Μάξιμου Μουμούρη: Προχωρά σε δημόσια καταγγελία εναντίον της Νάντιας Γιαννακοπούλου

Θύμα μιας απρόσμενης, ομολογουμένως, δημόσιας καταγγελίας έπεσε η Νάντια Γιαννακοπούλου από τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Στο πλατό της εκπομπής «Η επόμενη ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο βρέθηκε η Νάντια Γιαννακοπούλου, το βράδυ της Παρασκευής, στο πρόγραμμα του Action 24. Μάλιστα, λίγα δευτερόλεπτα μετά την υποδοχή, ο έμπειρος δημοσιογράφος έμελλε να «μουδιάσει» για μια στιγμή την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με αφορμή τον σύζυγο της.

Ειδικότερα, ο Σεραφείμ Κοτρώτσο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εξηγώ, για να μην παρεξηγούμαι, θα δίνω ένα κλικ περισσότερο χρόνο στην κα. Γιαννακοπούλου διότι οφείλω να την καταγγείλω δημοσίως. Ότι απόψε έχει πρεμιέρα ο σύζυγος της, ο εξαιρετικός ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης και πρέπει να είναι στην πρεμιέρα του συζύγου της. Εγκαταλείπει το πάνελ αυτό και θα πάει στον σύζυγο, στην πρεμιέρα του».

«Συζυγικές υποχρεώσεις, κ. Κοτρώτσο» αναφώνησε, με χαμόγελο, η Νάντια Γιαννακοπούλου για να συμπληρώσει ο οικοδεσπότης του ενημερωτικό μαγκαζίνο τα εξής. «Και πολιτιστικές! Είπε, όμως, ότι θα μας αποζημιώσει με ελεύθερη είσοδο για να δούμε μια εξαιρετική παράσταση στο θέατρο».Τότε, ωστόσο, παρενέβη ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης για να τονίσει, με χιούμορ, στον δημοσιογράφο πως «το θέμα είναι να στηρίξουμε την Τέχνη, όχι να πάμε τζάμπα. Αυτό περιμένει τώρα ο σύζυγος της Νάντιας. Αλλά για εσάς, νομίζω, θα γίνει μια εξαίρεση».

«Να δώσω, εκ νέου, τον λόγο στην κα. Γιαννακοπούλου γιατί θα μουρμουρίζει ο Μουμούρης» υπογράμμισε, σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος στην πολιτική του εκπομπή για να γελάσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι στο πλατό.

Ο Θανάσης Πάτρας αποκαλύπτει: Δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε στην τηλεόραση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκαλύπτει: “Άρνηση καριέρας στην ΕΡΤ λόγω δυσκολίας στο ρο”