Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει αλήθειες για τον Γιώργο Λιάγκα: Ντοκουμέντα αποδεικτικά!

“Ναι εννοείται, εγώ μπορεί να στείλω μια αντίδραση πρώτη αλλά υπάρχει και μια διάδραση” αναφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε ένα πινγκ πονγκ δηλώσεων δια αέρος προχώρησαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωινό της Μ. Δευτέρας, μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα και του Πρωινού αντίστοιχα. Μάλιστα, όταν η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχαν ανταλλάξει μηνύματα την προηγούμενη εβδομάδα, ο συνάδελφος της την διεύψεσε λίγο αργότερα και εκείνη στη συνέχει επανήλθε για να κάνει λόγο για ντοκουμέντα!

“Βγήκε και έδωσε κάποια μηνύματα. Εγώ δεν έχω στείλει ποτέ κανένα μήνυμα σε κανέναν. Ποτέ. Μου έστειλε μία φορά ένα μήνυμα, όταν κάναμε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και της απάντησα «μη στενοχωριέσαι, δεν πειράζει. Και εσύ στα νεανικά, που σε ενδιαφέρουν, πας μία χαρά». Δεν έστειλα μήνυμα εγώ ποτέ, πουθενά, σε κανέναν. Όταν μου στέλνουν, απαντάω” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκα στην σχετική του αναφορά στην «απέναντι» εκπομπή.

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα και προτού υποδεχθεί στο πλατό τον καλεσμένο της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει συνέχεια σε αυτόν τον απρόσμενο διάλογο δηλώνοντας τα εξής. “Κάτσε να κάνω screenshot κάποια μηνύματα, μη νομίζουν ότι λέω και ψέματα κάποιοι. Υπάρχουν ντοκουμέντα σε όλα. Δε χάθηκε και ο κόσμος”.

“Ναι εννοείται, εγώ μπορεί να στείλω μια αντίδραση πρώτη αλλά υπάρχει και μια διάδραση. Για να μη νομίζουν ότι λέω ψέματα. Αυτό, παρακαλώ. Τα έκανα screenshot, τέλεια” πρόσθεσε, με νόημα, η Κατερίνα Καινούργιου για να προχωρήσει στην υποδοχή του Φίλιππου Σοφιανού στη Super Κατερίνα το πρωινό της Μ. Δευτέρας.


Διαβαστε Ακομη

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλάει για το μικρό πλατό του Tv Queen: “Δεν είναι συνηθισμένο”

Η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζει την Ελλάδα για το Eurovision 2024