Ο Αλέξης Κούγιας αποκαλύπτει τις πολιτικές του επιλογές για την Εύη Βατίδου

Όχι μόνο δεν είχα αντίρρηση, αλλά αν μπορούσε να είναι κάθε μέρα στην τηλεόραση γιατί είναι μορφωμένη κοπέλα

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό και στην Φαίη Φώτου για την περιουσία του, το μεγάλωμα των παιδιών του και την υποψηφιότητα της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου στις Ευρωεκλογές.

«Δεν έχω συζητήσει ποτέ με την πρώην σύζυγό μου για το πώς πρέπει να φέρεται. Δεν έχω πει ποτέ στα παιδιά μου ότι έχω ένα παράπονο. Ποτέ τα παιδιά μου δεν μας είδαν να έχουμε έναν έντονο διάλογο κι αυτό είναι ένα από τα μυστικά που εκείνα είναι ισορροπημένα. Εγώ απήλαυσα και το γεγονός ότι μόλις μεγάλωσαν λίγο τα παιδιά μου, ήρθαν και έμειναν μαζί μου χωρίς δικαστικές αποφάσεις και χωρίς να αποκοπεί η σχέση με την άλλη πλευρά» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν μιλήσαμε ποτέ. Το έμαθα από τα Μέσα και δεν είχα κανέναν λόγο να τη συμβουλέψω. Κάποια στιγμή με ρώτησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης αν έχω αντίρρηση. Όχι μόνο δεν είχα αντίρρηση, αλλά αν μπορούσε να είναι κάθε μέρα στην τηλεόραση γιατί είναι μορφωμένη κοπέλα. Έχει τελειώσει κλασικό μπαλέτο στο Λονδίνο, είναι καθηγήτρια κλασικού μπαλέτου και μιλάει ξένες γλώσσες. Είναι παρεξηγημένη, είναι πολύ πιο αξιόλογη από αυτό που φαίνεται. Δε θα την ψηφίσω, έχω πολιτικές επιλογές με βαθιές ρίζες από το παρελθόν» πρόσθεσε για την υποψηφιότητα της Εύης Βατίδου με το ΛΑΟΣ.

Διαβάστε Ακόμη

Γιάννης Καλλιάνος: Η απειλή για την καριέρα σου

Συνταξιοδοτικό: 72,5 ετών στη σύνταξη οι σημερινοί έφηβοι – Εργασία και μετά τα 70