Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για τον Γιώργο Λαμπάτο – Σε πελάγη ευτυχίας ο ηθοποιός

H σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Βασιλείου αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον ηθοποιό μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

«Νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Το πανελλήνιο συγκλόνισε προ ημερών ο Γιώργος Λαμπάτος, με την τραγική του ιστορία. Ο ηθοποιός περνάει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, ζει σε ένα υπόγειο 15τ.μ. με 220 ευρώ το μήνα.

Πλέον, η ζωή του Γιώργου άλλαξε μέσα σε λίγα 24ωρα, με ένα κύμα αγάπης από όλη την Ελλάδα να γίνεται τσουνάμι αλληλεγγύης, έπειτα από την δημοσιότητα που πήρε το θέμα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη έκπληξη για τον Γιώργο Λαμπάτο ήρθε απότην οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου. Η σύζυγος και ο γιος του ηθοποιού, στη μνήμη του, αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον ταλαιπωρημένο από την ανέχεια ηθοποιό μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

«Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω», είπε στην Espresso ο Γιώργος Λαμπάτος.

Όλες αυτές τις μέρες, μάλιστα, δεν σταμάτησαν να του γίνονται προτάσεις τόσο για μουσικά μεζεδοπωλεία στα δυτικά προάστια όσο και μεγάλα θέατρα της Αθήνας. «Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε», αναφέρει ο Γιώργος Λαμπάτος.

Το δράμα του ηθοποιού

Ο Γιώργος Λαμπάτος που γνώρισε τη δόξα τη δεκαετία του ’90 είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια λόγω της ανεργίας.

Μέχρι πολύ πρόσφατα ζούσε μαζί με το σκυλάκι του σε ένα υπόγειο μόλις 15 τ.μ. στην πλατεία Αττικής, με μοναδικό εισόδημα 220 ευρώ από επιδόματα.

“Λυπάμαι που η συνάντησή μας δε γίνεται σε καλύτερες συνθήκες… Πάλεψα πολύ και δεν άντεξα άλλο… Είμαι πολύ καιρό χωρίς δουλειά, έκανα ότι μπορούσα για να μη φτάσω σε αυτό το επίπεδο”, δήλωσε αρχικά στην εκπομπή στις Αλήθειες με τη Ζήνα ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος.

“Παίρνω 150 ευρώ από το επίδομα ΚΕΑ και άλλα 70 ευρώ από το επίδομα ενοικίου, τα οποία μου φαίνονται και αρκετά… Γιατί από το τίποτα που θα είχα…”, είπε αναφερομένος στο εισόδημά του.

Ο ηθοποιός δεν θέλει να κάνει επαιτεία, όπως χαρακτηριστικά είπε. Το μόνο που θέλει είναι να βρει μια δουλειά για να σταθεί ξανά στα πόδια του.

“Μια δουλειά θέλω για να πατήσω στα πόδια μου… Χωρίς δουλειά είσαι σαν ζωντανός νεκρός”, είχε τονίσει ο κ. Λαμπάτος.

[ΠΗΓΗ]
To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Έτσı ήρθε το φpıκτό τέλος για τον Νίκο Φλωρινιώτη, «ραγiζει» καρδıές η Αννούλα

Αuτή είναι η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων που έφαγε τεpάστιο πρόστıμο